Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Farmaci në Sukth | Medikamente të Certifikuara

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi disponon një farmaci në Sukth e cila është furnizuesi kryesor i barnave në këtë zonë. Farmacisti ynë, i cili është një pjestar i rëndësishëm i ekipit tonë të kujdesit shëndetësor, punon me profesionalizëm për të ndihmuar si pacientët ashtu edhe mjekët në zgjedhjen e mjekimit të duhur. Farmacia jonë është e pajisur me medikamente të certifikuara, të testuara dhe të miratuara dhe gjithashtu garanton cilësi, besueshmëri dhe përputhje të plotë me protokollet evropiane të kujdesit shëndetësor. Specialistët tanë do të sigurojnë që ju të blini medikamentet e duhura të rekomanduara dhe do t’ju japin udhëzime të qarta për dozën dhe përdorimin e tyre.

 • Ilaçe të testuara, të miratuara dhe të certifikuara
 • Produkte farmaceutike të përditësuara
 • Standardet ndërkombëtare të kujdesit shëndetësor
 • Kontrata me fondet e duhura për të gjitha medikamentet e rimbursuara
 • Monitorimi falas i presionit të gjakut
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni farmacinë në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Shërbime Farmaceutike

Në farmacinë tonë në Sukth do të gjeni farmacistë të kualifikuar dhe me përvojë, të cilët janë gjithmonë të gatshëm t’ju ndihmojnë kur të keni nevojë të blini ilaçet tuaja. Ne do të sigurohemi që këto medikamente të merren të sipas recetës së rekomanduar nga mjeku juaj. Ekspertët tanë mund t’ju ndihmojnë gjithashtu në zgjedhjen e ilaçeve të sigurta dhe të përshtatshme pa recetë në bazë të nevojave tuaja. Disa nga shërbimet që farmacistët tanë mund t’ju ofrojnë janë:

 • Monitorimi falas i presionit të gjakut
 • Ekzaminime të shpejta të shëndetit dhe mirëqenies tuaj
 • Imunizime të rregullta ose injeksione specifike
 • Ndihmë në menaxhimin dhe organizimin e barnave tuaja
 • Këshilla të dobishme se si të mbani një mënyrë jetese të shëndetshme
Farmaci ne Sukth.

Çfarë mund të bëjnë farmacistët tanë për ju?

Farmacistët tanë do t’ju ndihmojnë në një sërë çështjesh që lidhen me mjekimin tuaj duke ju  ndihmuar në verifikimin e recetave tuaja në mënyrë që të konfirmojnë nëse po merrni mjekimin e duhur si dhe në dozat e nevojshme.

Për më tepër, ekspertët tanë do të sigurohen që ilaçi juaj i ri të mos ndërveprojë me ilaçe të tjera që mund të jeni duke marrë. Qëllimi ynë numër një është të sigurojmë shërbime farmaceutike të sigurta dhe cilësore për pacientët tanë pasi shëndeti dhe mirëqenia e tyre është prioriteti ynë.

Farmacia jonë ka një staf shumë të kualifikuar që do t’ju udhëzojë siç duhet për mënyrën se si duhet të merrni ilaçin e përshkruar nga doktori juaj. Ata do t’ju japin rekomandime të plota për përdorimin dhe dozën e tyre dhe gjithashtu do t’ju informojnë nëse mjekimi juaj mund të shkaktojë ndonjë efekt anësor të mundshëm, ndërsa ju ofrojnë këshilla se si t’i menaxhoni këto simptoma në mënyrë sa më efektive. Farmacistët tanë janë gjithashtu të trajnuar mirë për të bërë çdo vaksinë të nevojshme kundër gripit, si dhe vaksinat e tjera të nevojshme.

Specialistët tanë mund t’ju japin informacion dhe këshilla të vlefshme për tema të përgjithshme shëndetësore dhe t’ju ndihmojnë të krijoni një plan të përshtatshëm ushtrimesh ose regjim ushqimi sipas nevojave dhe qëllimeve tuaja. Gjithashtu ju mund të kërkoni këshilla nga ekspertët tanë se cilat suplemente dhe/ose vitamina duhet të merrni për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Farmacia jonë në Sukth është e pajisur me listën e plotë të barnave që rimbursohen nga shteti. Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të besueshëm medikamentesh në zonën e Sukthit, klinika jonë mjekësore krenohet me një farmaci moderne që ofron një shumëllojshmëri barnash.

Përdorimi i sigurt dhe efektiv i barnave

Farmacia jonë punon në bashkëpunim të plotë me ekipet tona të kujdesit shëndetësor për të ofruar medikamente të standardeve më të larta për njësitë tona spitalore si dhe pacientët tanë ambulatorë duke punuar ngushtë me të gjitha departamentet e klinikës sonë për të garantuar përdorimin më efikas të ilaçeve për pacientët tanë. Ekspertët tanë gjithashtu punojnë me zell për t’u siguruar që mjekimi i përshkruar nga mjekët të jetë efektiv dhe i përshtatshëm për çdo pacient, duke siguruar që të mos ketë ndërveprime midis ilaçeve dhe duke minimizuar rreziqet për efekte anësore.

Specialistët tanë kanë për detyrë të monitorojnë dhe rishikojnë vazhdimisht barnat e përshkruara nga mjekët, duke garantuar që trajtimi që merrni nga klinika jonë të jetë në përputhje me praktikën e mirë dhe protokollet ndërkombëtare të kujdesit shëndetësor. Ne gjithashtu mund t’ju këshillojmë për opsionet alternative të trajtimit nëse mjekimi që keni marrë nuk ka qenë mjaftueshëm efektiv.

Farmacia jonë në Sukth siguron që çdo pacient të ketë mundësi të marri ilaçet në kohë pa radhë pritjeje, me profesionalizëm dhe integritet. Ne përpiqemi të garantojmë një standard elitar të kujdesit shëndetësor për të gjithë ata që besojnë në shërbimet tona.

Asistencë dhe Mbështetje

Farmacia jonë ofron mbështetje të vazhdueshme për individët që janë të prekur nga sëmundje shëndetësore afatgjata duke garantuar mbështetjen tonë të plotë për të gjithë ata që dëshirojnë të marrin mjekimin e tyre rregullisht. Farmacistët tanë me përvojë janë këtu për t’ju ndihmuar në marrjen e ilaçeve të duhura sipas recetës tuaj. Stafi i klinikës tonë shëndetësore e kupton rolin kryesor në garantimin e sigurisë së pacientit dhe kjo është arsyeja pse ekspertët tanë kryejnë rishikime të organizuara të mjekimeve për pacientët që kanë të bëjnë me çrregullime të vazhdueshme shëndetësore. Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë trajtim të përqendruar tek pacienti dhe nevojat e tij.

Furnizimi me barna cilësore, të certifikuara

Farmacia jonë në Sukth është e mbushur me produkte farmaceutike që testohen dhe miratohen jashtë vendit duke e bërë atë një nga ofruesit më të besueshëm dhe më të njohur të ilaçeve për pacientët dhe spitalet në zonë. Ilaçet tona i përmbahen rregullave strikte të sigurisë të specifikuara nga industritë farmaceutike ndërkombëtare dhe institucionet qeverisëse. Furnizimi ynë transportohet me përpikëri dhe ruhet siç duhet në kushte ideale. 

Departamenti ynë farmaceutik krenohet me një hapësirë moderne të krijuar për ruajtjen e barnave në mënyrën e duhur dhe specialistët tanë janë gjithmonë të gatshëm për t’u ofruar pacientëve dhe klientëve të tyre këshilla dhe udhëzime specifike për ruajtjen e tyre në kushet e përshtatshme. Në farmacinë tonë formularet janë hartuar me kujdes në përputhje me udhëzimet kombëtare. Gjithashtu ekspertët tanë punojnë ngushtë me ekipet më të mira të auditimit në vend për të siguruar përdorimin efektiv dhe të sigurt të ilaçeve tona kundrejt standardeve dhe praktikave të duhura.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian