Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Klinika Mjekësore Kristi

Klinika Kristi Në Sukth: Shëndeti Juaj, Prioriteti Ynë

Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Vlerësim
Ekselent

Rreth nesh

Klinika Kristi, e para moderne në Sukth

Klinika Kristi, është një klinikë multidisiplinare me një eksperiencë të gjatë në dhënien e kujdesit shëndetësor parësor dhe atij të specializuar. Prioriteti kryesor i specialistëve tanë në Sukth mbetet shëndeti juaj dhe i gjithë familjes tuaj.

 • Ambient bashkëkohor dhe relaksues i pajisur me të gjitha teknologjitë e nevojshme për diagnostikimin dhe trajtimin e pacientëve tanë.
 • Profesionistë me përvojë shumëvjeçare, të trajnuar në fusha të ndryshme të mjekësisë.
 • Metoda diagnostikimi dhe trajtimi moderne dhe të sigurta me çmimet më konkurruese në treg.
Lexo më shumë

Ne punojmë për shëndetin dhe mirëqenien tuaj

Dua të rezervoj një vizitë
Pacientë në muaj
Preventive Falas Online
Vizita Mjekësore
Teste Laboratorike

Farmacia jonë

Farmaci Kristi në Sukth: Kujdes i Personalizuar dhe Produkte Cilësore Farmaceutike

Farmacia e Klinikës Kristi në Sukth, ofron një përzgjedhje të kujdesshme të produkteve farmaceutike të kualitetit të lartë për të siguruar që pacientët tanë të marrin kujdesin e duhur.
Farmacistët tanë në Sukth punojnë fortë çdo ditë për të plotësuar nevojat tuaja, dhe fokusi ynë është cilësia e produkteve dhe siguria e origjinalitetit të tyre. Ne ju ofrojmë profesionalizëm të plotë përmes një stafi farmacistësh, të cilët janë të gatshëm t’ju përgjigjen çdo pyetje dhe kërkese lidhur me shëndetin tuaj dhe të gjithë familjes tuaj.

0%

Efektshmëria e barnave

0%

Rekomanduar nga mjekët

0%

Efektet anësore

Zgjedhje Moderne: Eksploroni Teknologjitë Që Ne Ofrojmë

Mjedis Bashkëkohor

Mjedise moderne dhe teknologjitë më të fundit diagnostikuese

Fjalën e fundit të teknologjisë, për sa i përket mjekësisë, do ta gjeni vetëm tek Klinika Kristi në Sukth. Pajisjet moderne të ambientit tonë ofrojnë diagnostikimin dhe trajtimin e duhur për çdo problem që mund t’ju shqetësojë në lidhje me shëndetin tuaj. Kontaktoni me klinikën tonë dhe rezervoni vizitën e parë, nëse keni ndonjë nga shqetësimet e mëposhtme:

 • Monitorim i përgjithshëm i shëndetit tuaj
 • Infeksione të ndryshme të traktit urinar
 • Shqetësime të zakonshme
 • Djegie aksidentale
 • Fraktura të ndryshme
 • Dhimbje stomaku
 • Alergji të ndryshme
 • Gjendje gripale etj.

Klinika Kristi në Sukth: Vendi ku shëndeti dhe mirëqenia juaj janë prioriteti ynë kryesor.

Rezervoni një konsultë

Plotësoni formularin dhe rezervimi përfundon menjëherë

Ose telefononi për rezervim të menjëhershëm

+355692284275

4.9 star

VLERËSUAR NGA PACIENTËT

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet

Postimet tona në Instagram

Shfletoni rrjetin tonë social!

Instagram Klinika Kristi

Pyetjet e bëra më shpesh

Klinika Kristi në Sukth njihet për përkushtimin e saj ndaj kujdesit shëndetësor cilësor. Ne ofrojmë një staf me përvojë, pajisje moderne dhe trajtime me në qendër shëndetin e pacientit. Këto fakor na bëjnë një opsion të besuar për diagnostikimin dhe trajtimin e shqetësimeve tuaja shëndetësore.

Klinika Kristi në Sukth ofron një gamë të gjerë të shërbimeve mjekësore, duke përfshirë:

- Kujdes mjekësor të përgjithshëm

- Konsultime me mjekë specialistë

- Ekzaminime laboratorike dhe radiografi

- Trajtim për sëmundje të ndryshme

- Kujdesin për fëmijët dhe të rriturit

- Menaxhimin e sëmundjeve kronike

- Vaksinime dhe imunizime

- Këshillim për shëndetin dhe dietën

Në rast emergjence, ju mund të kontaktoni Klinikën Kristi në Sukth në numrat e telefonit të vendosura më posht. Stafi ynë i specializuar, do t'ju udhëzojë mbi hapat që duhet të ndiqni në rast emergjence dhe do të sigurojë që ju të merrni kujdesin e duhur shëndetësor.

Koha e pritjes për të caktuar një takim në Klinikën Kristi në Sukth mund të ndryshojë në varësi të orarit të mjekëve dhe numrit të pacientëve në rrallë. Kontaktoni klinikën direkt për të mësuar më shumë rreth orareve të pritjes pasi ata mund t’ju japin informacion më të detajuar.

Koha e pritjes për përgjigjet e analizave, gjithashtu mund të ndryshojë në varësi të llojit të analizave dhe ngarkesës së punës në laborator. Përgjigjet e analizave rutinore, si analizat e thjeshta të gjakut, zakonisht marrin pak kohë ndërsa analizat më të specializuara mund të kërkojnë më shumë kohë. Për informacion më të detajuar kontaktoni me klinikën tonë.

Po, Klinika Kristi në Sukth është e pajisur me mjetet e duhura për të kryer ekzaminime radiografike, teste laboratorike dhe procedura diagnostike të tjera. Këto teknologji i japin klinikës kapacitetin për të diagnostikuar shumë lloje shqetësimesh shëndetësore dhe për të ofruar trajtimin e duhur.

Nëse keni shqetësime ose ankesa rreth kujdesit ose shërbimeve që ne ofrojmë në Klinikën Kristi në Sukth, ju këshillojmë të bisedoni me stafin tonë të cilët janë të gatshëm të dëgjojnë dhe të zgjidhin çdo shqetësim që mund të keni, për t’ju bërë të ndiheni sa më mirë dhe të sigurt.

sqAlbanian