Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Klinika Mjekësore Kristi

Klinika Kristi Në Maliq: Shëndeti Juaj, Prioriteti Ynë

Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Vlerësim
Ekselent

Rreth nesh

Klinika Kristi në Maliq | Një klinikë e avancuar multidisiplinare

Klinika Kristi është një klinikë moderne mjekësore e cila ofron kujdes të cilësisë së lartë për një sërë problemesh shëndetësore. Profesionistët tanë përdorin pajisje të avancuara poli-diagnostike për të ofruar diagnoza adekuate dhe precize dhe plane trajtimesh të personalizuara. Kujdes shëndetësor gjithëpërfshirës me çmimet më konkurruese për ju dhe të afërmit tuaj.

 • Shërbime mjekësore të shumëllojshme dhe plane trajtimi efektive.
 • Konsulta profesionale me ekspertë të specializuar të trajnuar jashtë vendit.
 • Teknika të avancuara ekzaminimi për një diagnozë të shpejtë dhe të saktë.
Lexo më shumë

Ne punojmë për shëndetin dhe mirëqenien tuaj

Dua të rezervoj një vizitë
Pacientë në muaj
Preventive Falas Online
Vizita Mjekësore
Teste Laboratorike

Zgjedhje Moderne: Eksploroni Teknologjitë Që Ne Ofrojmë

Hapësira moderne

Ambient bashkëkohor dhe aparaturat më të fundit mjekësore

Teknologjia më e fundit mjekësore në dispozicionin tuaj. Klinika Kristi në Maliq është e pajisur me instrumente dhe makineri moderne diagnostike. Klinika jonë përmbush të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë, duke garantuar kështu kujdes shëndetësor ultra-modern për të gjithë pacientët tanë. Stafi ynë miqësor është i gatshëm t’ju ndihmojë në çdo kohë. Kontaktoni klinikën tonë për një konsultë të specializuar me ekspertët tanë.

 • Kujdes mjekësor modern
 • Konsulta të specializuara
 • Trajtime të personalizuara
 • Ndihmë mjekësore e shpejtë
 • Diagnoza adekuate
 • Procedura imazherike

Shërbimet Mjekësore

Shërbime mjekësore moderne me çmimet më të mira në treg!

Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë kujdes gjithëpërfshirës në një strukturë të vetme mjekësore. Stafi ynë profesional është në shërbimin tuaj gjatë çdo faze të trajtimit tuaj. Ne ofrojmë ekzaminime të plota dhe procedura moderne testimi për të identifikuar siç duhet shkakun e shqetësimeve tuaja dhe një strategji efektive trajtimi. Kontaktoni klinikën tonë në Maliq nëse keni nevojë për shërbime të specializuara në fushat e:

 • Kardiologjisë
 • Urologjisë
 • Pneumologjisë
 • Endokrinologjisë
 • Neurologjisë
 • Gastroenterologjisë
 • Gjinekologjisë
 • Radiologjisë dhe më shumë!

Klinika Kristi në Maliq: Vendi ku shëndeti dhe mirëqenia juaj janë prioriteti ynë kryesor.

Rezervoni një konsultë

Plotësoni formularin dhe rezervimi përfundon menjëherë

Ose telefononi për rezervim të menjëhershëm

+355692912111

4.9 star

VLERËSUAR NGA PACIENTËT

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet

Postimet tona në Instagram

[instagram_feed]

Shfletoni rrjetin tonë social!

Instagram Klinika Kristi

Pyetjet e bëra më shpesh

Klinika Kristi në Maliq ofron një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore nga një përzgjedhje të gjerë departamentesh duke përfshirë kardiologjinë, neurologjinë, pediatrinë, radiologjinë, endokrinologjinë, etj. Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar për të siguruar kujdes të cilësisë së lartë të përshtatur për nevojat tuaja specifike.

Absolutisht! Klinika jonë punon me disa nga profesionistët mjekësorë më të njohur në rajon. Ata kanë përfunduar me sukses disa programe trajnimi jashtë vendit për të siguruar standardet më të larta të kujdesit për pacientët tanë.

Në Klinikën Kristi në Maliq, ne zbatojmë metoda diagnostike moderne për të identifikuar trajtimin më të mirë të mundshëm për pacientët tanë. Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar për të siguruar trajtime të përshtatura me nevojat dhe kushtet e çdo pacienti. Prioriteti ynë është të garantojmë kujdes mjekësor cilësor i cili siguron një shërim të shpejtë dhe rezultate optimale.

Nëse dëshironi të planifikoni një konsultë me një nga mjekët tanë ose dëshironi t’i nënshtroheni procedurave specifike diagnostikuese ose imazherike në klinikën tonë, sigurohuni që të na kontaktoni për të rezervuar një orar. Ju mund të na kontaktoni përmes numrit tonë të telefonit të shfaqur në faqen tonë të internetit. Stafi ynë do të sigurohet që t’ju ndihmojë për një rezervim të shpejtë dhe të lehtë.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë të testeve imazherike për të ndihmuar në diagnozën e saktë. Institucioni ynë mjekësor është i pajisur me teknologji të përditësuar të radiologjisë për kryerjen e një game gjithëpërfshirëse ekzaminimesh si echographies, radiografi, skanime CT dhe më shumë. Prioriteti ynë numër një është të ofrojmë njohuri të hollësishme për gjendjen tuaj shëndetësore.

Absolutisht! Klinika Kristi funksionon në përputhje të plotë me protokollet ndërkombëtare të sigurisë. Ne kemi prioritet shëndetin dhe mirëqenien e pacientëve tanë. Klinika jonë është 100% sterile dhe e pajisur siç duhet me makineri moderne të cilat na lejojnë t ëofrojmë kujdes shëndetësor elitar për të gjithë pacientët që na besojnë me pasurinë e tyre më të vlefshme: shëndetin e tyre.

Sigurisht! Ne i inkurajojmë pacientët tanë që të rezervojnë konsulta pasuese pas trajtimit në klinikën tonë. Profesionistët tanë do t’ju mbështesin gjatë gjithë trajtimit, duke përfshirë fazën e rikuperimit. Këto takime të njëpasnjëshme mund të caktohen lehtësisht duke na kontaktuar në numrin tonë të telefonit. Ne i organizojmë të dhënat mjekësore për të gjithë pacientët tanë, kështu që ne jemi gjithmonë të përditësuar me trajtimet dhe problematikat tuaja.

Këtu në Klinikën Kristi në Maliq ne e marrim shumë seriozisht konfidencialitetin e pacientit. Mirëqenia dhe qetësia e pacientëve tanë janë prioriteti ynë numër një. Të dhënat tona mjekësore janë plotësisht të mbrojtura dhe 100% konfidenciale. Stafi ynë mjekësor i përmbahet protokolleve strikte të privatësisë, kështu që ju mund të rrini të qetë duke ditur që trajtimet, konsultat dhe të dhënat tuaja personale mjekësore do të mbeten private në çdo kohë.

Absolutisht! Në Klinikën Kristi në Maliq ne ofrojmë mbështetje të vazhdueshme për pacientët që luftojnë me sëmundje kronike. Ne garantojmë shërbime mjekësore gjithëpërfshirëse dhe mbështetje të vazhdueshme nga specialistë në fusha të ndryshme, të cilët bashkëpunojnë me njëri-tjetrin për të ofruar plane menaxhimi efektive për pacientët tanë. Ne garantojmë trajtime të personalizuara të dizajnuara për të përmirësuar cilësinë e jetës së të gjithë pacientëve tanë.

Klinika Kristi në Maliq është e përkushtuar për të siguruar një mjedis pozitiv dhe miqësor ndaj pacientit. Prioriteti ynë është të sigurohemi që të gjithë pacientët tanë të ndihen të përkujdesur dhe të suportuar gjatë gjithë rrugëtimit të tyre të trajtimit. Theksojmë komunikimin transparent! Ekspertët tanë mjekësorë janë këtu për të adresuar çdo pyetje që mund të keni me qetësi dhe profesionalizëm.

sqAlbanian