Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Pediatri | Mjek Pediatër në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me një pediatër në Sukth të specializuar mbi kujdesin shëndetësor për të sapolindurit, fëmijët, adoleshentët dhe të rinjtë. Ne e kuptojmë rëndësinë e kujdesit shëndetësor të kualifikuar dhe me cilësi sa më të lartë për mirëqenien e fëmijës suaj. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të nivelit të lartë, nga kontrollet e rregullta të fëmijëve deri te diagnostikimi dhe trajtimi i çrregullimeve më komplekse.

 • Konsulencë e specializuar me pediatrin tonë
 • Kontroll për rritjen fizike të fëmijës
 • Imunizimet dhe vaksinat vjetore të gripit
 • Këshillim për të ushqyerit
 • Ekzaminimet e astmës dhe diabetit
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek pediatër në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek pediatër në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Shërbimet Pediatrike – Mjek Pediatër në Sukth

Pediatrët tanë në Sukth ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh pediatrike, nga kontrollet e zakonshme të mirëqenies së foshnjës deri te diagnoza dhe trajtimi për gjendjet kronike mjekësore që prekin fëmijën tuaj. Ne ofrojmë kujdes shëndetësor parandalues, si dhe shërbime specifike diagnostikuese dhe kurative për infeksione, sëmundje ose lëndime të tjera. Pediatrët tanë ofrojnë:

 • Kontrolle të rregullta të shëndetit dhe mirëqenies për fëmijën tuaj
 • Ekzaminime fizike të plota
 • Monitorimi i zhvillimit fizik, emocional dhe social i fëmijës suaj
 • Diagnoza dhe trajtim për çrregullime të ndryshme shëndetësore
 • Imunizimi dhe vaksinat
 • Recetë për medikamente specifike që i nevojiten fëmijës suaj
 • Konsultim dhe mbështetje për pyetjet dhe shqetësimet e prindërve
 • Këshilla dhe informacione të nevojshme
 • Planet për parandalimin e obezitetit
 • Shërbime dentare pediatrike
Pediatri - Mjek pediater ne Sukth.

Trajtimet e Sëmundjeve

Mjekët pediatër në klinikën tonë mjekësore në Sukth ofrojnë kujdes mjekësor të cilësisë të lartë, duke synuar rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të fëmijëve tuaj. Disa nga çrregullimet më të zakonshme pediatrike për të cilat ne ofrojmë diagnostikim dhe trajtim përfshijnë:

 • Infeksionet respiratore
 • Infeksionet e veshit
 • Alergjitë
 • Astma
 • Diabeti
 • Obeziteti

Gjithashtu ne ofrojmë kujdes parandalues gjithëpërfshirës për fëmijët tuaj, duke përfshirë imunizimet e rregullta, plane të personalizuara të ushtrimeve fizike dhe këshillime mbi ushqyerjen.

Pediatrët tanë në Sukth këshillojnë, diagnostikojnë dhe trajtojnë shumë sëmundje të tjera të ndryshme, përfshirë këtu:

 • Infeksionet
 • Lëndimet
 • Defekte gjenetike
 • Sëmundjet malinje
 • Sëmundjet organike dhe mosfunksionimet

Mos harroni se pediatrët tanë kujdesen për më shumë sesa thjeshtë shëndetin fizik. Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është mirëqenia mendore për zhvillimin e duhur të fëmijës suaj. Kështu, ne jemi shumë të përfshirë në parandalimin, zbulimin e hershëm dhe menaxhimin e problemeve specifike që mund të ndikojnë në mirëqenien mendore, emocionale dhe fizike të fëmijës suaj. Disa nga këto çrregullime përfshijnë:

 • Probleme të sjelljes
 • Çrregullime zhvillimore
 • Probleme funksionale
 • Stresi social
 • Çrregullime të shëndetit mendor, të tilla si depresioni, ADHD ose ankthi

Kur duhet të vizitojë fëmija im pediatrin?

Ne ju rekomandojmë që ta çoni fëmijën tuaj të porsalindur te një pediatër brenda 48 deri në 72 orëve pas daljes nga spitali. Mos harroni se gjatë viteve të para të fëmijës suaj, duhet të vizitoni pediatrin gjatë muajit të dytë, katërt, gjashtë, nëntë dhe të 12. Pasi fëmija juaj të ketë mbushur një vjeç, duhet të siguroheni që ta çoni tek pediatri kur të jetë 15 dhe 18 muajshe, si dhe kur të mbushë 2 vjeç. Pas kësaj, ne ju rekomandojmë që ta çoni fëmijën tuaj për një vizitë vjetore te pediatri në mënyrë që të monitoroni siç duhet shëndetin dhe mirëqenien e tij. Gjithashtu duhet të konsultoheni me një pediatër në të gjitha rastet kur fëmija juaj shfaq ndonjë simptomë apo shqetësim.

Pse duhet të vizitojë fëmija im pediatrin?

Vizitat e rregullta të fëmijëve janë jashtëzakonisht të rëndësishme për monitorimin dhe sigurimin e mirëqenies së tyre. Ne do të sigurohemi që të monitorojmë siç duhet zhvillimin e fëmijës suaj duke garantuar që gjithçka të jetë në rrugën e duhur. Gjithashtu ne do t’i ofrojmë fëmijës suaj vaksinat e rekomanduara për t’i ndihmuar ata të qëndrojnë të mbrojtur nga infeksione të ndryshme. Gjatë vizitës suaj me pediatrin tonë në Sukth, ju do të jeni në gjendje të adresoni çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni në lidhje me shëndetin e fëmijës suaj.

Nëse e sillni fëmijën tuaj në klinikën tonë mjekësore, do të mirëpriteni në një ambient të ngrohtë dhe miqësor. Stafi ynë mjekësor është i përkushtuar për të ofruar mbështetje të plotë dhe shërbim me cilësi të lartë për të vegjlit tuaj të çmuar. Pediatri ynë do të diskutojë historinë tuaj mjekësore familjare, duke përfshirë çdo sëmundje që mund t’i trashëgohet fëmijës suaj. Ne do të bëjmë një ekzaminim gjithëpërfshirës për të parë nëse gjenetika mund të ndikojë në shëndetin e fëmijës suaj ose jo.

Pediatri ynë në Sukth do të angazhohet me ju për të mësuar gjithçka që duhet të dini rreth regjimit dietik të fëmijës suaj, aktivitetit fizik dhe rutinës së tyre të përditshme. Ne do t’ju ofrojmë këshilla dhe rekomandime të nevojshme për çdo ndryshim që mund tju duhet të bëni në dietën ose stilin e tyre të jetesës për të siguruar që fëmija juaj të rritet dhe të zhvillohet siç duhet.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian