Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Dermatologji | Mjek Dermatolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me një mjek dermatolog në Sukth të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme që prekin lëkurën, flokët, thonjtë si dhe gjendrat mukoze. Lëkura juaj – organi më i madh në trup – është tregues i shumë patologjive dhe çrregullimeve të trupit. Kjo është arsyeja pse kujdesi i duhur për lëkurën tuaj dhe kryerja e kontrolleve me specialistët e duhur në rast se vëreni ndonjë ndryshim të dukshëm është shumë i rëndësishëm për shëndetin tuaj. Klinika jonë mjekësore mundëson disa nga pajisjet më moderne të dizajnuara për diagnostikimin e një numri të madh sëmundjesh të lidhura me lëkurën tuaj.

 • Konsulencë e specializuar me dermatologun tonë
 • Heqja e nishaneve
 • Biopsi të lëkurës
 • Procedura kozmetike
 • Testet laboratorike diagnostike
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek dermatolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek dermatolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Trajtimi dermatologjik

Dermatologët tanë janë në gjendje të diagnostikojnë dhe trajtojnë siç duhet çdo problem që mund të prek lëkurën tuaj. Ata kanë përvojën e duhur në njohjen e simptomave më të hershme që mund të tregojnë zhvillimin e një problemi të lëkurës ose patologji të tjera që prekin trupin. Në raste të rënda, këto çrregullime mund të jenë trregues të problemeve më të rënda shëndetësore si sëmundje të ndryshme ose dështim të organeve.

Departamenti ynë i dermatologjisë ofron një gamë të gjerë shërbimesh diagnostikuese dhe trajtimi për sëmundje të ndryshme të lëkurës. Opsionet tona të trajtimit përfshijnë:

 • Procedurat kirurgjikale, të tilla si heqja e nishanit dhe biopsia e lëkurës.
 • Terapia me rreze ultraviolet (UV).
 • Procedura kozmetike, të tilla si peeling kimik, skleroterapi dhe trajtime me lazer.
 • Medikamente të injektuara.
 • Aplikimet e jashtme të ilaçeve.

Ju mund të kontaktoni dermatologun tonë në Sukth nëse vëreni një ose më shumë nga problemet e mëposhtme:

 • Kanceri i lëkurës.
 • Psoriaza.
 • Rënia e flokëve.
 • Aknet.
 • Ekzema.
 • Myku i thonjve.
 • Rosacea.
Dermatologji - Mjek Dermatolog ne Sukth.

Procedurat dermatologjike

Dermatologët tanë janë të specializuar në kryerjen e një game të gjerë procedurash, duke përfshirë këtu:

 • Elektrokirurgjinë: Kjo procedurë përdor rrymën elektrike me frekuencë të lartë për të prerë dhe eliminuar inde të caktuara në trup. Dermatologët tanë i kryejnë këto procedura me shumë kujdes, me anë të pajisjeve tona moderne.
 • Kirurgjinë me laser: Kjo është një nga procedurat më të njohura, moderne që përdoret për kryerjen e ndërhyrjeve kirurgjikale në lëkurë. Kirurgjia me lazer përdor rreze të veçanta për të trajtuar probleme të caktuara
 • Kirurgjinë e ekscisionit: Kjo procedurë përdor instrumente të veçanta kirurgjikale si një bisturi e mprehtë për të hequr indet nga zona të veçanta të lëkurës. Ekspertët tanë të kirurgjisë dermatologjike janë të kualifikuar në kryerjen e operacionit të ekscizionit me saktësi ekstreme.
 • Heqjen e nishaneve: Kjo ndërhyrje përdoret për heqjen e pjesshme ose të plotë të nishaneve në trup. Përpara se të kryeni këtë trajtim, dermatologët tanë ekspertë do të kryejnë një ekzaminim gjithëpërfshirës për të vlerësuar nishanin për kancer ose sëmundje të tjera të lëkurës.
 • Trajtimin e venave: Dermatologët tanë ofrojnë trajtime të specializuara për venat e dëmtuara. Ne mund të përdorim procedurat e skleroterapisë ose lazerit që garantojnë trajtim efikas.

Kur duhet të caktoni një takim me dermatologun tonë?

Ka shumë simptoma që mund të tregojnë probleme dhe çrregullime të lëkurës. Nëse po përjetoni një ose më shumë nga këto simptoma, sigurohuni që të caktoni një takim me dermatologun tonë në Sukth. Ata do të kryejnë një ekzaminim të plotë për të identifikuar llojin dhe shkakun e problemit tuaj, si dhe trajtimin më të përshtatshëm për rastin tuaj specifik. Këtu janë disa nga simptomat që lidhen me sëmundjet e lëkurës:

 • Ndryshimet në madhësinë, formën ose ngjyrën e një nishani.
 • Njolla të errëta në fytyrën tuaj (hiperpigmentim).
 • Shenjat e plakjes.
 • Akne të rënda ose të vazhdueshme.
 • Urtikari.
 • Skuqje.
 • Ndryshimet në lëkurën tuaj.
 • Acarim afatgjatë të lëkurës.
 • Plagët.
 • Renia e flokeve.
 • Çrregullime të thonjve.
 • Venat me variçe.

Si duhet të përgatiteni për takimin me dermatologun?

Pasi të keni caktuar vizitën me dermatologun tonë, ndiqni hapat e mëposhtëm për t’u përgatitur siç duhet për të:

 • Bëni një listë të simptomave që keni përjetuar, si dhe ndryshimet në shëndetin tuaj të përgjithshëm.
 • Shënoni kohëzgjatjen, ashpërsinë dhe shkaktarët e simptomave tuaja. Nëse është e mundur, fotografoni çdo ndryshim që keni vënë re në zonën tuaj problematike.
 • Merrni informacion mbi historinë tuaj mjekësore familjare. Ky informacion do të jetë i dobishëm gjatë konsultimit tuaj fillestar me dermatologun tonë.
 • Mblidhni të gjitha rezultatet e testeve të mëparshme, duke përfshirë imazhet dhe raportet laboratorike të përshkruara nga doktorët e më parshëm.
 • Krijoni një inventar gjithëpërfshirës të regjimit tuaj aktual të mjekimit, duke përfshirë vitaminat, suplementet, ilaçet bimore dhe kremrat dhe produktet kozmetike që jeni duke përdorur.
 • Sigurohuni që të komunikoni çdo efekt anësor ose reaksion alergjik të hasur nga këto medikamente kur të konsultoheni me dermatologun.
 • Bëni një listë të alergjive tuaja aktuale dhe/ose problemeve të tjera shëndetësore. Është e rëndësishme që të njoftoni dermatologun tuaj për çdo gjë që mund të ndikojë në shëndetin tuaj.
 • Ditën e vizitës suaj, vishni veshje të lirshme dhe të rehatshme në mënyrë që dermatologu ta kryejë lehtësisht ekzaminimin. Mos harroni të hiqni make-upin ose manikyrin e thonjve përpara vizitës suaj.

Dermatologu ynë në Sukth mund t’ju këshillojë për të gjitha problemet që lidhen me lëkurën, flokët dhe thonjtë duke e trajtuar rastin tuaj me profesionalizëm dhe përkushtim. Ai gjithashtu do të sigurohet që të kryejë një ekzaminim të plotë dhe të bëjë të gjitha analizat e nevojshme laboratorike për të arritur një diagnozë koncize. Klinika jonë është e pajisur me makineritë dhe teknologjitë më të fundit mjekësore për diagnostikimin dhe trajtimin e një numri të madh sëmundjesh të liidhura me lëkurën. Shëndeti juaj është prioriteti ynë numër një. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për t’iu përgjigjur çdo shqetësimi që mund të keni. Nëse vëreni ndonjë simptomë, mos hezitoni të na kontaktoni!

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian