Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Kardiologji | Kardiolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron mjekë të specializuar kardiolog në Sukth të cilët janë shumë të aftë dhe të përkushtuar në shëndetin e sistemit tuaj kardiovaskular. Ne kemi aftësinë për të trajtuar një gamë të gjerë problemesh të lidhura me zemrën, duke nisur nga trajtimi deri tek ofrimi i masave parandaluese. Ekipi ynë i specialistëve të zemrës krenohet me ekspertizë në trajtimin e problemeve të ndryshme si ritmet e parregullta të zemrës, dështimi i zemrës ose sëmundjet e lindura të saj. Klinika jonë mjekësore, është e pajisur me teknologjinë më të fundit diagnostikuese, duke siguruar kështu kujdes shëndetësor të nivelit të lartë për të gjithë pacientët tanë.

 • Punime protetike fikse
 • Konsulencë e specializuar me kardiologun tonë
 • Elektrokardiograma (EKG)
 • Ekokardiograma transezofageale (TEE)
 • Monitor Holter
 • Testi i stresit
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek kardiolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek kardiolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Ekzaminimet kardiologjike

Kardiologu ynë në Sukth është mjek i specializuar i kujdesit shëndetësor i cili fokusohet në trajtimin e problemeve të ndryshme të lidhura me zemrën, duke përfshirë dhimbjen e gjoksit, hipertensionin, dështimin e zemrës dhe çështjet në lidhje me valvulat e zemrës, enët e gjakut dhe shëndetin e enëve të gjakut. Gjithashtu kardiologu ynë është i aftë të kryej një sërë testesh diagnostikuese si elektrokardiograma, ekokardiograma dhe skanime CT për të identifikuar çdo shqetësim kardiovaskular. Pas një diagnoze gjithëpërfshirëse, kardiologu mund të përshkruajë ilaçe, të krijojë një regjim të personalizuar ushtrimesh dhe të ofrojë udhëzime për dietën dhe zakonet e të ngrënit të pacientit.

Gjatë vizitës suaj, kardiologu do të kryejë një ekzaminim fizik dhe do të diskutojë më ju në lidhje me simptomat dhe historinë tuaj mjekësore për të identifikuar shkakun e problemit tuaj. Është e rëndësishme të informoni kardiologun për çdo histori familjare të problemeve të zemrës, pasi ky është një faktor i cili mund të rrisë ndjeshmërinë tuaj ndaj problemeve të zemrës në të ardhmen.

Përveç kësaj, kardiologu do të kryejë teste për të vlerësuar peshën tuaj, presionin e gjakut, nivelet e kolesterolit dhe nivelet e glukozës në gjak, duke ofruar njohuri bazë për mirëqenien tuaj kardiovaskulare. Ekipi ynë i kujdesit shëndetësor do të analizojë këtë informacion dhe rezultatet e testit për të vlerësuar faktorët tuaj të rrezikut për sëmundjet e zemrës. Është e rëndësishme ti tregoni doktorit tuaj nëse konsumoni duhan dhe të jepni detaje të sakta në lidhje me rutinën tuaja dietike dhe aktivitetet fizike për të marrë trajtimin dhe diagnozën  e duhur.

Kardiologji - Mjek Kardiolog ne Sukth.

Trajtimi kardiologjik

Kardiologët tanë janë të specializuar në trajtimin e një spektri të gjerë të problemeve të zemrës dhe enëve të gjakut, të cilat përfshijnë:

 • Hipertensioni (presioni i lartë i gjakut).
 • Ateroskleroza.
 • Hiperkolesterolemia (kolesterol i lartë).
 • Angina (dhimbje gjoksi).
 • Sulmi në zemër (infarkti i miokardit).
 • Arrest kardiak i papritur.
 • Fibrilacioni atrial dhe ritmet e tjera të parregullta të zemrës.
 • Endokarditi.
 • Shoku kardiogjen.
 • Tromboza (mpiksje gjaku).
 • Infrakt.
 • Anomalitë e valvulave të zemrës.
 • Kushtet kongjenitale shfaqen që nga lindja.
 • Anomalitë strukturore të zemrës.
 • Kardiomiopatia.
 • Miokarditi.
 • Çështjet e aortës (aneurizma, stenozë).
 • Problemet arteriale (sëmundja e arterieve periferike, sëmundja e arteries subklaviane, sëmundja e arterieve renale, sëmundja e arterieve koronare).
 • Goditja në tru.

Testet diagnostike kardiologjike

Departamenti i kardiologjisë në klinikën tonë mjekësore në Sukth është i pajisur me makineri diagnostike të tekonologjisë më të fundit për të kryer një gamë të plotë testesh dhe vlerësimesh, duke përfshirë:

 • Elektrokardiografia (EKG).
 • Testet e stresit.
 • Ekokardiografia transezofageale (TEE).
 • Imazhe me rezonancë magnetike të zemrës (MRI).
 • Radiografia e gjoksit (rrezet X).
 • Regjistrues i implantueshëm i ngjarjeve ose regjistrues laku i implantueshëm.
 • Koronarografia.
 • Ekokardiografia.
 • Tomografia e kompjuterizuar e zemrës (CT).
 • Monitorimi i ngjarjeve.
 • Kateterizimi i zemrës.
 • Monitorimi i Holterit.

Kur është e nevojshme të vizitoni një kardiolog?

Nëse po hasni probleme që lidhen me funksionimin e zemrës ose enëve të gjakut, ju këshillojmë të konsultoheni me kardiologun tonë në Sukth për të përcaktuar cili është shkaku i tyre. Duhet të dini se zbulimi i hershëm luan një rol të rëndësishëm në menaxhimin efektiv të problemeve kardiovaskulare. Mos hezitoni të caktoni një takim me kardiologun tonë nëse vëreni ndonjë nga simptomat e mëposhtme:

 • Angina (dhimbje gjoksi).
 • Marramendje.
 • Frymëmarrje e shkurtër.
 • Ritmet e parregullta të zemrës.

Kardiologu ynë do të mbikëqyrë me kujdes shëndetin tuaj kardiak dhe do të kontrollojë vazhdimisht gjendjen tuaj për të vlerësuar me saktësi efektivitetin e trajtimit tuaj.

Çfarë do të ndodh gjatë konsultës me kardiologun?

Kardiologu ynë do ta fillojë vizitën me një ekzaminim fizik gjithëpërfshirës, duke u fokusuar në vlerësimin e funksionalitetit të zemrës suaj. Ky vlerësim i drejtpërdrejtë e lejon doktorin të mbledhë informacionin e duhur në lidhje me qarkullimin e gjakut dhe ritmin e zemrës. Për më tepër, kardiologu ynë do t’ju pyes për historinë tuaj mjekësore dhe çdo problem që lidhet me zemrën brenda familjes tuaj. Duke ditur këto të dhëna, kardiologu do të krijojë një dosje të personalizuar për rastin tuaj. Ai do t’ju pyesë për:

 • Kohëzgjatjen e simptomave.
 • Ndjesitë e përjetuara gjatë simptomave, qofshin ato dhimbje të lehta apo të mprehta.
 • Rrethanat që lidhen me shfaqjen e simptomave, qoftë gjatë periudhave të pushimit apo ushtrimeve fizike.
 • Çdo metodë ose ndërhyrje që ofron lehtësim gjatë episodeve simptomatike.
 • Çdo histori e procedurave ose operacioneve të mëparshme të lidhura me zemrën.
 • Disponueshmëria e të dhënave të mëparshme të skanimit.
 • Një listë e medikamenteve aktuale që pacienti po merr.

Nëse është e nevojshme, kardiologu ynë mund të kryejë një elektrokardiogram për të vlerësuar shpejtësinë e ritmit të zemrës suaj dhe të caktojë një takim tjetër për analiza më të detajuara.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian