Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Nefrologji | Mjek nefrolog në Sukth

Klinika Kristi ofron mjek nefrolog në Sukth të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të lidhura me veshkat. Nëse shfaqni ndonjë indikacion për sëmundje të veshkave ose probleme të tjera që mund t’i dëmtojnë veshkat tuaja, ne ju rekomandojmë që të rezervoni një takim me mjekun tonë. Gjatë vizitës, eksperti ynë do të shqyrtojë me kujdes historinë tuaj mjekësore, do të rekomandojë testet e duhura laboratorike dhe do të ofrojë trajtimin e nevojshëm për ju nëse është i nevojshëm. Klinika jonë mjekësore është e pajisur me mjete diagnostikuese moderne, duke garantuar standardin më të lartë të kujdesit shëndetësor për të gjithë pacientët tanë.

 • Konsulencë e specializuar me nefrologun tonë
 • Ekografia e veshkave
 • Rrezet X, CT dhe ultratinguj
 • Testet e funksionit të veshkave
 • Pielografia
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek nefrolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek nefrolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Trajtimi i problemeve nefrologjike

Mjekët tanë nefrolog do të ofrojnë diagnozë dhe trajtim të specializuar për një spektër të gjerë sëmundjesh të lidhura me veshkat. Ekspertët tanë fillimisht do të kryejnë një ekzaminim të plotë të veshkave tuaja duke përdorur pajisjet më të fundit diagnostike moderne. Ata do të jenë në gjendje të caktojnë diagnozën e duhur për rastin tuaj dhe të shohin se si ky shqetësim mund të ndikojë në aspekte të tjera të shëndetit tuaj.

Mjekët tanë ofrojnë trajtime për një sërë problemesh nefrologjike, duke përfshirë këtu:

 • Presionin e lartë të gjakut.
 • Infeksionet e veshkave.
 • Sëmundje cistike të veshkave.
 • Gurët në veshka.
 • Hiponatremia dhe çrregullime të tjera të elektrolitit.
 • Diabeti dhe sëmundje të tjera të veshkave.
 • Sindroma nefrotike.
 • Sindroma hemolitike uremike.
 • Dështimi i veshkave.
 • Infeksionet e traktit urinar (UTIs).
 • Mbidozimet toksike që kërkojnë dializë.
 • Sëmundja e veshkave në fazën përfundimtare.
 • Glomerulonefriti (GN).
Nefrologji - Mjek Nefrolog ne Sukth.

Testet diagnostike nefrologjike

Mjekët tanë nefrolog mund të kryejnë disa teste dhe procedura thelbësore, duke përfshirë:

 • Dializën: Në rastet kur funksioni i veshkave është i dëmtuar, dializa merr rolin e veshkave tuaja. Gjatë kësaj procedure, një makineri e specializuar heq gjakun tuaj, filtron produktet e dëmshme dhe lëngun e tepërt dhe më pas e kthen në mënyrë të sigurt gjakun e filtruar në trupin tuaj.
 • Testet e funksionit të veshkave: Këto teste janë krijuar për të vlerësuar efikasitetin e veshkave tuaja, duke përdorur analizën e gjakut dhe të urinës për të ofruar njohuri të vlefshme për performancën e tyre.
 • Biopsinë e veshkave: Për të ndihmuar në diagnostikimin e problemeve të veshkave, mjeku ynë nefrolog mund të kryejë biopsi të veshkave, procedurë e cila përfshin marrjen e një kampioni të vogël indi nga veshkat tuaja për analizë.
 • Testet imazherike: Këto ekzaminime përfshijnë teknikat e imazhit të veshkave si rrezet X, skanimet CT dhe ultratingujt.

Kur duhet të vizitoni mjekun nefrolog?

Ju duhet të planifikoni një konsultë me mjekun tonë nefrolog në Sukth nëse filloni të shihni ndonjë simptomë të sëmundjes së veshkave. Shenjat e sëmundjes së veshkave mund të shfaqen në mënyra të ndryshme, duke përfshirë:

Histori familjare e sëmundjes së veshkave

Personat të cilët kanë pjestar të familjes të cilët kanë përjetuar sëmundje të veshkave janë në rrezik më të lartë të zhvillimit të problemeve të tilla. Mjeku ynë nefrolog është i specializuar në ofrimin e konsultimeve të përshtatura për t’ju ndihmuar me parandalimin ose trajtimin efektiv të sëmundjeve të veshkave, edhe në fazat e tyre më të hershme.

Diabeti

Kjo sëmundje është e lidhur ngushtë me shëndetin e veshkave tuaja. Nëse keni diabet, sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tonë nefrolog. Ai do të vlerësojë gjendjen aktuale të veshkave tuaja dhe do të vendos nëse ka nevojë për kujdes të mëtejshëm në mënyrë që të shmangni çdo dëmtim të mundshëm.

Presioni i lartë i gjakut.

Presioni i lartë i gjakut është një problem tjetër i cili mund të ndikojë negativisht në shëndetin e veshkave. Mbetjet dhe lëngjet e tepërta filtrohen në enët e gjakut të veshkave tuaja dhe presioni i lartë i gjakut mund të shkaktojë që këto enë të humbasin elasticitetin e tyre, gjë që redukton oksigjenin dhe rrjedhjen e gjakut në veshkat tuaja. Kjo rrjedhje e reduktuar e gjakut mund të rezultojë në dështim të veshkave.

Ndryshimet në urinimin tuaj

Sigurohuni që të vëreni me kujdes nëse keni ndonjë ndryshim në urinë (urinë e shkumëzuar ose më e errët) ose në zakonet tuaja të urinimit. Këto ndryshime mund të tregojnë se ka një problem me veshkat tuaja. Asnjëherë mos i neglizhoni këto shenja dhe mbani mend se diagnoza e hershme është çelësi për një trajtim të suksesshëm.

Mjegulla e trurit

Nëse keni vështirësi të përqendroheni ose të qëndroni të fokusuar, mund të vuani nga mjegulla e trurit. Megjithëse nuk klasifikohet si sëmundje, ky term përdoret për të treguar dëmtimin e procesit të të menduarit ose ngadalsimin e tij, i cili ndonjëherë mund të tregojë se pacienti vuan nga sëmundje të veshkave. Sigurohuni që të konsultoheni me një specialist të fushës nëse keni simptoma të tilla.

Nëse jeni duke kërkuar për një mjek nefrolog të kualifikuar që mund të bëjë një diagnozë preçize të rastit tuaj, klinika jonë mjekësore në Sukth garanton shërbime diagnostike, trajtime profesionale dhe cilësore për të gjithë pacientët tanë.

Çfarë do të ndodh gjatë vizitës suaj me mjekun tonë nefrolog?

Gjatë konsultimit tuaj fillestar, mjeku ynë nefrolog në Sukth, do të ndërmarr hapat e mëposhtëm:

 • Rishikimin i të dhënave tuaja mjekësore: Mjeku nefrolog do të vlerësojë me kujdes historinë tuaj mjekësore për të kuptuar më mirë gjendjen tuaj shëndetësore.
 • Vlerësimi i simptomave: Mjeku ynë specialist do të pyesë për simptomat tuaja, për tu siguruar që të ketë një pamje të qartë të gjendjes tuaj.
 • Ekzaminimi fizik: Mjeku nefrolog do të kryej një ekzaminim të plotë fizik për të vlerësuar shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe për të identifikuar çdo simptomë specifike.
 • Testimi diagnostik: Mjeku juaj nefrolog do të rekomandojë një sërë testesh, duke përfshirë analizat e gjakut, testet e urinës dhe testet  imazherike, për të gjetur diagnozën e saktë.

Mjekët tanë nefrolog janë të përkushtuar për të garantuar shëndetin e veshkave tuaja. Ata jo vetëm që do të diagnostikojnë simptomat tuaja, por gjithashtu do të zhvillojnë një plan trajtimi të personalizuar, me anë të teknologjive dhe procedurave më të fundit mjekësore. Para takimit tuaj, ju këshillojmë të mblidhni dhe të organizoni çdo dokument të nevojshëm në lidhje me shëndetin tuaj. Mos hezitoni të bëni çdo pyetje që mund të keni; ne jemi këtu për t’ju mbështetur në çdo hap të rrugëtimit tuaj.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian