Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Reumatologji | Mjek Reumatolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Vizitoni Klinikën Kristi për një konsultë me një mjek reumatolog në Sukth, i cili ka trajnimin dhe njohuritë e duhura në trajtimin e sëmundjeve reumatizmale. Ai është i specializuar në trajtimin e një game të gjerë të problemeve muskuloskeletore, autoimune dhe inflamatore në grupmosha të ndryshme. Mjekët tanë janë ekspertë në reumatologji, dhe janë në gjendje t’ju ofrojnë trajtime efektive për një sërë problemesh, duke përfshirë artritin, problemet e tendinave, lëndimet e muskujve dhe çrregullime të tjera të rralla të trashëguara.

 • Konsulencë e specializuar me një mjek reumatolog
 • Ekografi 
 • Matja e dendësisë kockore
 • Testet e artritit
 • CT, MRI ose ultratinguj
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek reumatolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek reumatolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Trajtimi reumatologjik

Mjekët tanë reumatolog në Sukth janë të trajnuar mirë në trajtimin e një sërë çrregullimesh, duke përfshirë:

Problemet e kyçeve

 • Spondiliti ankiloz.
 • Bursit.
 • Përdhes.
 • Osteoartriti.
 • Artrit rheumatoid.
 • Problemet e tendinit
 • Tendiniti i Akilit.
 • Tendiniti patelar.
 • Probleme me manshetën rrotulluese.
 • Bërryl tenisi.

Problemet e muskujve

 • Miopatitë.
 • Myasthenia gravis (dobësim i rënd i muskulaturës)
 • Polimioziti.
 • Rabdomioliza

Çrregullime komplekse dhe të trashëguara

 • Osteoporoza.
 • Artriti psoriatik.
 • Ethet reumatizmale.
 • Sarkoidoza.
 • Skleroderma.
 • Lupus eritematoz sistemik.
Reumatologji - Mjek Reumatolog ne Sukth.

Fusha e Reumatologjisë

Mjekët tanë reumatologë mund të diagnostikojnë, trajtojnë dhe mbikëqyrin një spektër të gjërë të kushteve mjekësore, duke përfshirë:

 • Sëmundjet inflamatore (reumatike) që prekin muskujt, kyçet dhe kockat.
 • Çrregullime të indit lidhor. Këto çrregullime ndikojnë në strukturat mbështetëse, të tilla si ligamentet, tendinat dhe, në disa raste, lëkurën ose organet e tjera.
 • Çrregullime autoimune. Këto sëmundje shfaqen kur sistemi imunitar gabimisht synon indet e shëndetshme të trupit.

Pse duhet të shkoni tek mjeku reumatolog?

Ka disa arsye bindëse për të konsideruar rezervimin e një takimi me një mjek reumatolog në Sukth. Nëse keni histori familjare me sëmundje reumatike ose autoimune, konsulta me specialistët tanë mjekësorë është hapi i duhur. Për më tepër, duhet të kontaktoni me klinikën tonë nëse hasni ndonjë nga simptomat e mëposhtme që lidhen me problemet reumatike:

 • Kruajtje e vazhdueshme.
 • Dermatiti.
 • Humbje e pashpjegueshme e flokëve (alopecia).
 • Ngurtësia e kyçeve.
 • Dobësi muskulore.
 • Ënjtje e pashpjegueshme.
 • Nyjet limfatike të zmadhuara ose të fryra.
 • Thatësi e vazhdueshme e syve dhe e gojës.
 • Inflamacion që prek mukozën e mushkërive.
 • Lodhje e vazhdueshme.

Çfarë ndodh gjatë vizitës tuaj te një reumatolog?

Gjatë konsultimit me mjekun tonë reumatolog në Sukth, ju do të diskutoni simptomat tuaja, si dhe historinë tuaj mjekësore dhe stilin e jetesës. Specialisti ynë do të kryejë një ekzaminim fizik gjithëpërfshirës. Përveç kësaj, ai mund të kryejë një ose më shumë nga testet e mëposhtme diagnostikuese:

 • Biopsia e indit për të hetuar anomalitë.
 • Përdorimi i rrezeve X të gjoksit për të ekzaminuar gjendjen e mushkërive.
 • Përdorimi i skanimeve CT, MRI ose ultratingujve për të vizualizuar strukturat e brendshme.
 • Testet e gjakut për të vlerësuar funksionimin e mëlçisë dhe veshkave.
 • Matja e performancës së nervave dhe muskujve përmes një elektromiograme.
 • Përdorimi i endoskopisë për të shqyrtuar simptomat gastrointestinale.
 • Kryerja e vlerësimeve të zemrës, me anë të elektrokardiogramës.
 • Skanimi DEXA për vlerësimin e densitetit të kockave.

Mos harroni se diagnoza e hershme është thelbësore për të siguruar trajtim të suksesshëm për çdo sëmundje. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të mos neglizhoni vizitat e duhura mjekësore. Mjekët tanë theksojnë rëndësinë e trajtimit të duhur të sëmundjeve të tilla si artriti që mund të shkaktojë dëmtime të pakthyeshme të kyçeve. Trajtimi sa më i hershëm i këtyre sëmundjeve reumatizmale mund të ulë ndjeshëm rrezikun dëmtimeve të përhershme.

Si të përgatiteni për takimin me mjekun reumatolog?

Përgatituni për konsultën e reumatologut tuaj duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

 • Organizoni të dhënat tuaja mjekësore. Kontrollimi i shënimeve nga mjekët e mëparshëm mund ta ndihmojë mjekun tonë reumatolog në trajtimin dhe diagnozën e duhur, pra nëse keni ndonjë kopje ekzistuese të rezultateve të laboratorit tuaj dhe testeve të imazherisë, sigurohuni që t’i mblidhni ato për takimin tuaj.
 • Nëse aktualisht jeni duke marrë trajtim për probleme të tjera mjekësore, sigurohuni që t’i jepni reumatologut tonë një listë të medikamenteve, vitaminave ose suplementeve që po merrni.
 • Shënimi i simptomave tuaja në një ditar është gjithmonë i dobishëm. Në këtë mënyrë ju mund të mbani hapat e zhvillimit të sëmundjes tuaj dhe ti jepni reumatologut tuaj një përshkrim të hollësishëm të gjendjes dhe përvojës suaj.

Trajtimi i problemeve reumatologjike

Klinika jonë mjekësore në Sukth ofron trajtime moderne për sëmundjet reumatizmale. Mjeku ynë reumatolog do të përgatisë një plan trajtimi specifik që mund të përfshijë:

 • Injeksione të nyjeve.
 • Referime te një kirurg ortopedik për vlerësimin ose trajtimin e nyjeve të prekura.
 • Terapia profesionale.
 • Terapia me kortikosteroide.
 • Medikamente imunosupresive.
 • Seancat e terapisë fizike.
 • Barnat anti-inflamatore jo-steroide (NSAIDs).

Në rastet kur është e nevojshme, mjekët tanë do të përfshijnë gjithashtu testime dhe monitorime periodike. Shumë çrregullime inflamatore mund të përmirësohen me kalimin e kohës. Mjekët tanë reumatologë janë gjithmonë të gatshëm për të rivlerësuar planin tuaj të trajtimit. Ne përpiqemi të qëndrojmë përpara këtyre përkeqësimeve duke vizituar rregullisht pacientët tanë dhe duke krijuar një linjë efektive komunikimi me ta. Këto pika kontakti të shpeshta e bëjnë më të lehtë trajtimin përpara se të problemi të përkeqësohet.

Fusha e reumatologjisë merret me trajtimin dhe menaxhimin e një numri të madh problemesh dhe ndonjëherë këto probleme mund të paraqesin sfida gjatë gjithë jetës për disa njerëz. Nëse nuk trajtohen siç duhet, këto çrregullime mund të çojnë në dëmtim të përhershëm të kyçeve. Klinika jonë mjekësore ka prioritet diagnostikimin e hershëm për një trajtim sa më të suksesshëm! Mjekët tanë reumatolog të specializuar janë këtu për t’ju ndihmuar në çdo kohë me anë të përdorimit të pajisjeve tona të përditësuara për të krijuar një diagnozë sa më të qartë përpara se të vazhdojmë me trajtimin tuaj të personalizuar.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian