Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Gjinekologji | Gjinekolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Nëse po kërkoni një gjinekolog në Sukth, Klinika Kristi ofron konsulta të specializuara dhe një gamë të gjerë zgjidhjesh diagnostikuese dhe opsionesh terapeutike për femrat që vuajnë nga çrregullimet që prekin sistemin riprodhues. Gjithashtu ekipi ynë i gjinekologëve është i aftë në identifikimin dhe adresimin e çështjeve të ndryshme shëndetësore. Në klinikën tonë mjekësore, ne jemi të pajisur me mjete diagnostikuese moderne, duke siguruar cilësinë më të lartë të kujdesit shëndetësor për pacientët tanë.

 • Konsulencë e specializuar me gjinekologun tonë
 • Ekografia
 • Pap test
 • Ekzaminimet e kancerit
 • Teste specifike laboratorike
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek gjinekolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek gjinekolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Çfarë ndodh gjatë vizitës tuaj tek gjinekologu në Sukth?

Klinika jonë mjekësore në Sukth ofron një shumëllojshmëri të gjerë ekzaminimesh gjinekologjike që përfshijnë një vlerësim gjithëpërfshirës të organeve tuaja riprodhuese, duke përfshirë vlerësime të brendshme dhe të jashtme. Përveç kësaj, kryhet një ekzaminim i plotë i gjirit për të zbuluar çdo anomali ose masë. Ne ju inkurajojmë të keni komunikim të hapur dhe të sinqertë me gjinekologun tuaj në lidhje me aktivitetin tuaj seksual, problemet e menstruacioneve dhe çdo shqetësim që mund të përjetoni. Kjo transparencë është thelbësore për t’u siguruar që ju të merrni cilësinë më të lartë të kujdesit. Në rastet kur identifikohet një problem gjatë ekzaminimit, gjinekologët tanë mund të përshkruajnë teste të mëtejshme diagnostikuese si ultratinguj, analiza të urinës ose analiza gjaku.

Pas ekzaminimit fillestar, do të bëhet një vlerësim pelvik. Kjo përfshin futjen e një spekulumi në kanalin vaginal për të marrë një pamje gjithëpërfshirëse të të gjithë rajoneve tuaja vaginale dhe cervikale (zona midis vaginës dhe mitrës). Gjatë ekzaminimit të legenit, gjinekologu ynë mund të mbledhë mostra të qelizave të qafës së mitrës për analizë për të zbuluar ndonjë infeksion ose sëmundje të mundshme. Kjo procedurë zakonisht njihet si Pap testi.

Gjinekologji - Mjek Gjinekolog ne Sukth.

Fusha e Gjinekologjisë

Gjinekologu ynë në Sukth qëndron si një figurë e spikatur në komunitetin mjekësor vendas. Ai është i specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të sistemit riprodhues të femrave. Sistemi riprodhues i femrës luan një rol vendimtar në procese të tilla si shtatzënia dhe menstruacionet, duke përfshirë organet thelbësore si vulva, mitra, vezoret, tubat fallopiane, qafa e mitrës, vagina dhe gjinjtë.

Gjinekologët tanë janë të përkushtuar për të ruajtur shëndetin tuaj riprodhues që nga fillimi i pubertetit deri në kalimin në menopauzë. Gjithashtu, ata mund të trajtojnë kushte specifike që ndikojnë në rektumin, fshikëzën dhe uretrën tuaj, në rastet kur këto çështje ndërthuren me mirëqenien e sistemit tuaj riprodhues.

Ekzaminimet Gjinekologjike

Departamenti ynë i gjinekologjisë në klinikën tonë mjekësore në Sukth ofron një gamë të gjerë vlerësimesh diagnostikuese të dizajnuara për të zbuluar dhe trajtuar shqetësimet që lidhen me sistemin riprodhues të femrës. Ne trajtojmë në mënyrë të detajuar të gjitha aspektet e shëndetit seksual, duke përfshirë kujdesin parandalues, ekzaminimet e kancerit dhe ekzaminimet fizike. Disa nga shërbimet dhe testet e disponueshme në klinikën tonë mjekësore përfshijnë:

 • Gjinekologji pediatrike dhe adoleshente.
 • Operacionet gjinekologjike.
 • Endokrinologjia gjinekologjike.
 • Planifikimi familjar dhe kontrolli i lindjes.
 • Diagnoza e sëmundjeve dhe çrregullimeve që prekin organet riprodhuese.
 • Administrimi dhe informacioni i kontraceptivëve.
 • Ekzaminimi vjetor gjinekologjik.
 • Onkologjia gjinekologjike.
 • Testimi për infeksione seksualisht të transmetueshme (IST).
 • Laparoskopia.
 • Gjinekologjia urologjike.
 • Urgjencat gjinekologjike.
 • Pap testet dhe imazheria e kancerit.
 • Probleme me menstruacionet ose menopauzën.
 • Ekzaminimet e legenit dhe ekzaminimet gjenitale të jashtme.
 • Operacionet endoskopike.
 • Histeroskopia.

Trajtimi Gjinekologjik

Ekipi i gjinekologëve në klinikën tonë mjekësore në Sukth është i specializuar në identifikimin dhe menaxhimin e çështjeve të ndryshme mjekësore që ndikojnë në mirëqenien e sistemit tuaj riprodhues. Përfshirë këtu:

 • Parregullsi të ciklit menstrual.
 • Infeksionet vaginale.
 • Kanceri i mitrës, vezoreve ose qafës së mitrës.
 • Dhimbje pelvike.
 • Gjakderdhje e parregullt.
 • Endometrioza.
 • Kistet e vezoreve.
 • Fibroidet e mitrës.
 • Menopauza.

Po ashtu, gjinekologët tanë janë të aftë në adresimin e çështjeve si gungat, gjendrat, ose skuqjet në vaginën tuaj ose në vulvën tuaj (gjenitalja e jashtme).

Kur duhet të shkoni te gjinekologu?

Ekipi ynë i gjinekologëve është i specializuar në trajtimin e të gjitha aspekteve të shëndetit riprodhues të grave, duke përfshirë kujdesin parandalues dhe ekzaminimet për probleme të tilla si kanceri dhe infeksionet seksualisht të transmetueshme (IST). Është shumë e rëndësishme që vizitat me gjinekologun të bëhen pjesë e rutinës suaj të rregullt të kujdesit shëndetësor, veçanërisht nëse jeni seksualisht aktiv ose jeni në moshën 13-15 vjeç. Profesionistët tanë të kujdesit shëndetësor rekomandojnë të paktën një kontroll vjetor me gjinekologun tuaj.

Për më tepër, ju këshillojmë të organizoni një konsultë me një nga gjinekologët tanë në Sukth, nëse po përjetoni ndonjë nga simptomat e mëposhtme:

 • Probleme për të mbetur shtatzënë.
 • Dhimbje gjatë seksit ose mosfunksionim seksual.
 • Dhimbje pelvike.
 • Menstruacione të dhimbshme.
 • Gjakderdhje ose sekrecione të parregullta.
 • Kruajtje ose një erë e pakëndshme vaginale.
 • Puçra, plagë ose gunga në zonën tuaj vaginale.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian