Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Vlerësim
Ekselent

Rreth nesh

Rrjeti KMK, shërbim cilësor mjekësor, përditësuar me pajisjet e fundit të teknologjisë.

KMK është një rrjet i mirënjohur i klinikave mjekësore të angazhuara për të ofruar shërbime cilësore të kujdesit shëndetësor në disa qytete dhe zona të Shqipërisë. KMK spikatet për ambientet moderne, profesionalizmin e palëkundur, ekspertizën shumëvjeçare dhe pajisjet teknologjike më të fundit, duke siguruar standardet më të larta të kujdesit mjekësor për pacientët e saj.

Me vendndodhje në Tiranë, Korçë, Ersekë, Pogradec, Bilisht dhe Maliq, KMK sjell kujdes shëndetësor të aksesueshëm për komunitetet në një pjesë mjaft të rëndësishme të vendit.

Pjese e KMK është gjithashtu MRS Optical, lider në ofrimin e lenteve optike italiane në Shqipëri.

Na kontaktoni

Klinikat dhe Lokacionet Tona

Farmacia e klinikes Kristi ne Korce

Rrjet Farmacish i dedikuar

Farmacitë tona, përveç se ofrojnë një përzgjedhje të kujdesshme të produkteve të kualitetit të lartë gjithashtu e bëjnë më të lehtë çdo vizitë pë pacientët tanë duke u gjëndur në çdo lokacion tonin.
Fokusi ynë është cilësia e produkteve dhe siguria e origjinalitetit të tyre. Ne ju ofrojmë profesionalizëm të plotë përmes një stafi farmacistësh, të cilët janë të gatshëm t’ju përgjigjen çdo pyetje dhe kërkese lidhur me shëndetin tuaj dhe të gjithë familjes tuaj.

0%

Efektshmëria e barnave

0%

Rekomanduar nga mjekët

0%

Efektet anësore

Ne punojmë për shëndetin dhe mirëqenien tuaj

Dua të rezervoj një vizitë
Pacientë në muaj
Preventive Falas Online
Vizita Mjekësore
Teste Laboratorike

Zgjedhje Moderne: Eksploroni Teknologjitë Që Ne Ofrojmë

Mjedis Bashkëkohore

Mjedise moderne dhe teknologjitë më të fundit diagnostikuese

Fjalën e fundit të teknologjisë, për sa i përket mjekësisë, do ta gjeni pa dyshim tek cdo Klinikë Mjekësore Kristi. Pajisjet moderne që ne ofrojmë bëjnë të mundur diagnostikimin dhe trajtimin efektiv për çdo problem që mund t’ju shqetësojë në lidhje me shëndetin tuaj. Kontaktoni një nga klinikat tona bazuar në vendndodhjen tuaj dhe rezervoni vizitën e parë, nëse keni ndonjë nga shqetësimet e mëposhtme:

  • Monitorim i përgjithshëm i shëndetit tuaj
  • Infeksione të ndryshme të traktit urinar
  • Shqetësime të zakonshme
  • Djegie aksidentale
  • Fraktura të ndryshme
  • Dhimbje stomaku
  • Alergji të ndryshme
  • Gjendje gripale etj.

Klinika Mjekësore Kristi: Shëndeti dhe mirëqenia juaj janë prioriteti ynë kryesor.

Rezervoni një konsultë

Plotësoni formularin dhe rezervimi përfundon menjëherë

4.9 star

VLERËSUAR NGA PACIENTËT

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet

Postimet tona në Instagram

Shfletoni rrjetin tonë social!

Instagram Klinika Kristi

Pyetjet e bëra më shpesh

Klinika Kristi në njihet për përkushtimin e saj ndaj kujdesit shëndetësor cilësor dhe per teknologjite bashkekohore te ofruara ne cdo ambient mjekesor. Per shume vite jemi lider ne sherbim, teknologji, dhe cmim. Duke qene jo vetem nje ofrues shume efikas i sherbimeve mjekesore, por edhe nje ofrues i perballueshem per Shqiptaret.

Rrjeti i KMK ofron një gamë të gjerë të shërbimeve mjekësore sipas lokacioneve si:

- Kujdes mjekësor të përgjithshëm

- Konsultime me mjekë specialistë

- Ekzaminime laboratorike dhe radiografi

- Trajtim për sëmundje të ndryshme

- Kujdesin për fëmijët dhe të rriturit

- Menaxhimin e sëmundjeve kronike

- Vaksinime dhe imunizime

- Këshillim për shëndetin dhe dietën

Në rast emergjence, ju mund të kontaktoni nje prej klinikave tona duke telefonuar tek numrat e telefonit të vendosura per secilin prej tyre. Stafi ynë i specializuar, do t'ju udhëzojë mbi hapat që duhet të ndiqni në rast emergjence dhe do të sigurojë që ju të merrni kujdesin e duhur shëndetësor.

Koha e pritjes për përgjigjet e analizave, gjithashtu mund të ndryshojë në varësi të llojit të analizave dhe ngarkesës së punës në laborator. Përgjigjet e analizave rutinore, si analizat e thjeshta të gjakut, zakonisht marrin pak kohë ndërsa analizat më të specializuara mund të kërkojnë më shumë kohë. Për informacion më të detajuar kontaktoni me klinikën tonë.

Po, te gjitha KMK jane te pajisura me mjetet e duhura për të kryer ekzaminime radiografike, teste laboratorike dhe procedura diagnostike të tjera. Këto teknologji i japin klinikave tona kapacitetin për të diagnostikuar shumë lloje shqetësimesh shëndetësore dhe për të ofruar trajtimin e duhur.

sqAlbanian