Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Otolaringologji | Mjek ORL në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me një mjek ORL në Sukth i specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e të gjitha llojeve të sëmundjeve që lidhen me veshët, hundën dhe fytin. Specialistët tanë të ORL-së do të kryejnë një ekzaminim të plotë për të zbuluar të gjitha problemet që ndikojnë në shëndetin tuaj. Klinika jonë mjekësore është e pajisur me teknologjitë më të fundit diagnostikuese, duke garantuar standartet më të larta të kujdesit shëndetësor për të gjithë pacientët që na besojnë me procedurat e tyre otolaringologjike.

 • Konsulencë e specializuar me një mjek ORL
 • Testet e dëgjimit
 • Pastrimi i veshëve
 • Diagnoza dhe trajtimi i sinusitit
 • Ndërhyrjet kirurgjikale estetike
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek ORL në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek ORL në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Fusha e Otolaringologjisë

Fusha e otolaringologjisë fokusohet në diagnostikimin dhe trajtimin e një spektri të gjerë sëmundjesh që prekin funksionet e kokës dhe qafës. Pacientët vendosin të vizitojnë një mjek ORL në rastet kur përjetojnë probleme të lehta si kolla ose rrjedhja e hundëve ose në raste më të komplikuara si problemet me sinusitin ose vertigon. Mjekët tanë ORL janë të kualifikuar dhe të trajnuar jashtë vendit për të sjellur teknikat më të fundit në trajtimin e një sërë sëmundjesh otolaringologjike.

Pacientët mund të zgjedhin të vizitojnë një mjek ORL për disa arsye të ndryshme. Konsultohuni  me mjekun tonë ORL në Sukth nëse po përjetoni një ose më shumë nga simptomat e mëposhtme:

 • Gungë në fytyrë ose qafë.
 • Dhimbje fyti e vazhdueshme.
 • Ngjirje e zërit ose gulçim i vazhdueshëm.
 • Vështirësi në gëlltitje (disfagi).
 • Tonsiliti kronik.
 • Infeksionet e shpeshta të veshit.
 • Humbja e dëgjimit.
 • Alergji të rënda.
 • Rrjedhje e vazhdueshme e hundës.
 • Kollë kronike.
 • Kongjestioni i hundës.
 • Presioni kronik i sinusit.
 • Marramendje.
 • Vertigo.
 • Gërhitje e rëndë.
 • Apnea e gjumit.
ORL - Mjek ORL ne Sukth.

Diagnoza Otolaringologjike 

Mjeku ynë ORL është i specializuar në trajtimin e një game të gjerë sëmundjesh, ku më të shpeshtat janë infeksionet e veshit ose të fytit. Megjithatë, duhet të dini se mjeku ORL mund t’ju ndihmojë edhe me probleme të tjera që mund të prekin qafën ose kokën.

Problemet e veshit

Mjekët tanë të kualifikuar mund të trajtojnë sëmundje të ndryshme të veshit, përfshirë këtu:

 • Mosfunksionimi i tubit Eustachian: Kjo anomali ndodh kur tubat që lidhin veshët e mesëm me pjesën e sipërme të fytit bllokohen.
 • Otoskleroza: Kjo sëmundje ndodh nga rritja jonormale e kockave brenda veshit të mesëm.
 • Vertigo: Ndryshe nga marramendja, vertigo karakterizohet nga ndjenja se ambjenti përreth jush po rrotullohet.
 • Zhurmë në vesh: Kjo gjendje manifestohet si një zhurmë e vazhdueshme në vesh.
 • Daullja e veshit e çarë: Kjo i referohet një çarje ose vrime në membranën timpanike.
 • Infeksionet e veshit: Këto infeksione mund të prekin çdo pjesë të veshit, qoftë veshin e jashtëm, të mesëm ose të brendshëm.
 • Marramendje: Çrregullime të ndryshme të veshit të brendshëm mund të çojnë në marramendje.
 • Humbja e dëgjimit: Ky shqetësim mund të variojë nga i lehtë në më të thellë.

Problemet e hundës

Sëmundjet më të zakonshme të hundës që mund të trajtohen nga otolaringologët tanë janë:

 • Tumoret e hundës dhe sinuseve paranazale: Tumoret që gjenden brenda hundës mund të jenë kancerogjene ose jo.
 • Septumi i devijuar: Ky problem ndodh kur kërci që ndan zgavrën e hundës është i përqendruar në mënyrë jo të duhur.
 • Polipet e hundës: Rritje jo kanceroze që zhvillohen shpesh tek individët që kanë të bëjnë me alergji kronike, astmë ose infeksione të sinusit.
 • Pikimi pas hundës: Pikimi pas hundës ndodh kur një tepricë e mukusit grumbullohet dhe rrjedh në pjesën e pasme të fytit tuaj.
 • Gjakderdhja nga hunda: Gjakderdhja nga hunda mund të rezultojë nga faktorë të ndryshëm, duke përfshirë infeksionet, alergjitë, traumat dhe shkaqe të tjera.
 • Riniti: Ky çrregullim inflamator përfshin inflamacionin e mukozave që ndodhen në pjesën e brendshme të hundës.
 • Sinusiti: Ky problem i referohet inflamacionit ose infeksionit të sinuseve, të cilat janë kalimet e ajrit që rrethojnë hundën dhe ballin tuaj dhe janë përgjegjës për kullimin e mukusit.
 • Alergjitë: Alergjitë mund të shkaktohen nga irritues të ndryshëm mjedisorë si poleni, qimet e kafshëve shtëpiake etj. .

Problemet e fytit

Mjekët tanë ORL në Sukth trajtojnë gjithashtu sëmundjet e fytit, duke përfshirë:

 • Problemet e gëlltitjes (vështirësi në gëlltitje).
 • Tonsiliti: Tonsiliti është një infeksion që prek në mënyrë specifike bajamet tuaja.
 • Laringiti: Laringiti karakterizohet nga ënjtja e kutisë suaj të zërit, duke çuar në ndryshime në zërin tuaj dhe dhimbje.
 • Çrregullimet e kordave vokale: Kjo kategori përfshin çrregullime të tilla si nyjet vokale, mosfunksionimi i kordave vokale ose paraliza e kordave, të cilat mund të ndikojnë në aftësinë tuaj për të folur.
 • Dhimbjen e fytit: Ky shqetësim mund të lindë nga shkaqe të ndryshme, duke përfshirë infeksionet, alergjitë ose ekspozimin ndaj irrituesve të veçantë.

Çrregullime të gjumit

Mjekët tanë ORL në Sukth janë të njohur edhe për trajtimin e çrregullimeve të lidhura me gjumin, duke përfshirë:

 • Apnean obstruktive të gjumit: Kjo formë e apnesë së gjumit ndodh për shkak të relaksimit të indeve në rrugët e frymëmarrjes. Rruga e frymëmarrjes mund të ngushtohet ose të mbyllet plotësisht, duke rezultuar në episode të apneas, ku frymëmarrja juaj ndalon përkohësisht gjatë gjumit.
 • Gërhitja: Gërhitja intensive mund të ndodhë kur indet e buta në rrugët e sipërme të frymëmarrjes pushojnë së tepërmi gjatë gjumit. Kalimi i ajrit nëpër këto inde të ngushta gjeneron dridhje të forta.

Tumori i trurit dhe i qafës

Mjekët tanë ORL janë të aftë të trajtojnë:

 • Kancerin orofaringeal: Ky lloj kanceri shfaqet në pjesën e mesme të fytit.
 • Kancerin nazofaringeal: Ky lloj kanceri prek pjesën e sipërme të fytit, duke lidhur hundën me sistemin e frymëmarrjes.
 • Kancerin e laringut: Ky lloj kanceri prek laringun, i njohur ndryshe  edhe si kutia e zërit.
 • Tumoret e gjëndrave të pështymës: Këto rritje mund të jenë kancerogjene dhe ndikojnë në gjëndrat e pështymës.
 • Hemangiomat: Këto janë rritje beninje të mbushura me enë gjaku dhe më së shpeshti gjenden tek të porsalindurit.
 • Kancerin Oral: Është ndër llojet më të përhapura të kancerit të kokës dhe fytit.
 • Kancerin e tiroides: Ky lloj kanceri prek gjëndrën tiroide, një gjëndër në formë fluture në qafë, e cila është përgjegjëse për prodhimin e hormoneve.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian