Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Neurologji | Neurolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me mjekë neurolog në Sukth dhe shërbime të specializuara mjekësore për individët me çrregullime neurologjike që kërkojnë diagnozën dhe trajtimin e duhur të sëmundjeve që prekin trurin, palcën kurrizore dhe nervat. Problemet neurologjike mund të ndikojnë në pjesë të ndryshme të trupit dhe mund të prekin si të rriturit ashtu edhe fëmijët. Klinika jonë mjekësorë është e pajisur me mjete diagnostikuese moderne, duke bërë të mundur që pacientët tanë të marrin kujdes shëndetësor të cilësisë sa më të lartë.

 • Konsulencë e specializuar me neurologun tonë
 • Elektroencefalografia (EEG)
 • Elektromiografia (EMG)
 • Ekzaminimi neurologjik
 • Skaner CT
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek neurolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek neurolog në Klinikën Kristi ne Sukth

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Trajtime neurologjike

Ekipi ynë i neurologëve në Sukth është i specializuar në trajtimin e një game të gjerë problemesh neurologjike të përhapura, të cilat përfshijnë:

 • Sëmundja e Alzheimerit dhe forma të tjera të demencës.
 • Skleroza anësore amiotrofike, e njohur zakonisht si ALS ose sëmundja e Lou Gehrig.
 • Parandalimi, diagnoza dhe trajtimi i goditjeve në tru.
 • Gjendje si aneurizmat cerebrale dhe keqformimet arteriovenoze.
 • Trajtimi i hidrocefalusit.
 • Menaxhimi i meningjitit.
 • Diagnoza dhe trajtimi i epilepsisë.
 • Vlerësimi dhe trajtimi i tronditjeve.
 • Ekspertizë në diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të gjumit.
 • Kujdesi për individët e prekur nga encefaliti.
 • Menaxhimi i dhimbjes për çështjet e qafës, shpinës dhe shtyllës kurrizore.
 • Ekspertizë në çrregullimet e shëndetit mendor dhe të sjelljes.
 • Trajtim i specializuar për kushte si myasthenia gravis dhe miopati.
 • Ekspertizë në menaxhimin e tumoreve të trurit, shtyllës kurrizore dhe nervore.
 • Menaxhimi i dhimbjeve të kokës dhe migrenës.
 • Trajtimi i sindromave të dhimbjes së fytyrës.
 • Vlerësimi dhe trajtimi i neuropatisë periferike.
 • Kujdesi dhe mbështetja për individët me sëmundjen e Parkinsonit.
 • Menaxhimi i paralizës cerebrale dhe spasticitetit.
 • Lëndimet traumatike të trurit, dëmtimet e shtyllës kurrizore dhe anomalitë vaskulare.
Neurologji - Mjek neurolog ne Sukth.

Ekzaminimi Neurologjik

Nëse jeni në kërkim të një neurologu të specializuar në Sukth, Klinika Kristi ofron vizita të plota neurologjike me specialist të kësaj fushe. Neurologu ynë do tju pyesë për historinë tuaj mjekësore, historinë mjekësore të familjares tuaj, medikamentet e përdorura dhe simptomat aktuale. Përveç kësaj, ata do të kryejnë një vlerësim të plotë neurologjik, duke përfshirë këtu:

 • Koordinimi, ekuilibri, reflekset dhe aftësia e ecjes.
 • Forca e muskujve.
 • Mirëqenia mendore.
 • Shikimi, dëgjimi dhe fjalimi.
 • Perceptimi shqisor.

Nëse zgjidhni të vizitoni klinikën tonë mjekësore në Sukth, neurologu ynë mund të rekomandojë gjithashtu të bëni teste gjaku, urine ose lëngje të tjera për të vlerësuar gjendjen tuaj ose për të monitoruar nivelet e mjekimit. Testimi gjenetik mund të jetë i nevojshëm gjithashtu për identifikimin e çrregullimeve të trashëguara. Për më tepër, studime imazherike të sistemit tuaj nervor mund të jenë të nevojshme për ta bërë procesin e diagnostikimit më të lehtë.

Testet diagnostikuese neurologjike

Departamenti ynë i neurologjisë në Sukth ofron një sërë procedurash diagnostikuese për sëmundjet neurologjike, të cilat përfshijnë:

 • Angiografia është një test mjekësor që ekzaminon gjendjen e enëve të gjakut në tru, kokë ose qafë për të identifikuar çdo bllokim, dëmtim ose anomali. Kjo përfshin zbulimin e aneurizmave dhe mpiksjes së gjakut.
 • Biopsia është një procedurë që përfshin nxjerrjen e mostrave të indeve nga pjesë të ndryshme të trupit, si muskujt, nervat ose indet e trurit.
 • Analiza e lëngut cerebrospinal është një procedurë diagnostike që përfshin mbledhjen e një kampioni të lëngut që rrethon trurin dhe palcën kurrizore. Qëllimi i kësaj analize është të zbulojë indikacionet e kushteve të tilla si hemorragjia e trurit, infeksionet, skleroza e shumëfishtë dhe sëmundjet metabolike.
 • Ne ofrojmë një sërë teknikash imazherike për qëllime diagnostikuese. Këto përfshijnë Tomografinë e Kompjuterizuar (CT), Imazhe me Rezonancë Magnetike (MRI), rrezet X dhe ultratinguj.
 • Elektroencefalografia (EEG) është një test që vlerëson aktivitetin elektrik të trurit. Është i vlefshëm për diagnostikimin e kushteve të tilla si krizat, infeksionet si encefaliti, lëndimet e trurit dhe tumoret.
 • Elektromiografia (EMG) është një procedurë që regjistron aktivitetin elektrik të muskujve. Përdoret për të diagnostikuar çrregullimet nervore dhe muskulore, ngjeshjen e rrënjës së nervit kurrizor dhe çrregullimet e neuroneve motorike si skleroza anësore amiotrofike.
 • Mielografia është një procedurë diagnostike që ndihmon në identifikimin e tumoreve të shtyllës kurrizore, hernies së disqeve dhe anomalive të tjera.

Kur duhet të bëj një vizitë me një neurolog?

Ju këshillojmë të konsultoheni me një neurologët tanë në Sukth, nëse po përjetoni ndonjë nga simptomat e mëposhtme:

 • Konvulsione.
 • Episodet e humbjes së vetëdijes.
 • Asimetria e fytyrës, ku njëra anë e fytyrës suaj nuk përputhet me tjetrën (p.sh., qepalla e rënë ose pamundësia për të buzëqeshur plotësisht).
 • Ndjesitë e mpirjes dhe ndjesi shpimi gjilpërash.
 • Simptoma si vertigo, zhurmë në vesh (tinitus) dhe humbje dëgjimi.
 • Ndryshime në perceptimin e shijes ose erës.
 • Çrregullime të kujtesës dhe harresa.
 • Problemet e shikimit.
 • Dobësi muskulore, ngërçe, spazma dhe dridhje.
 • Ndjesi djegieje ose dhimbje të ngjashme me goditjen elektrike në çdo pjesë të trupit tuaj.
 • Vështirësi në gëlltitje, ngjirje e zërit, probleme me ngritjen e shpatullave ose kthimin e qafës dhe probleme me lëvizjet e gjuhës.
 • Dhimbje në qafë ose shpinë dhe dhimbje koke të vazhdueshme.
 • Dridhjet.
 • Ndryshime në modelin tuaj të ecjes, duke çuar në çekuilibër.
 • Plogështi ose ngadalësim i dukshëm në lëvizjet tuaja.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian