Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Onkologji | Mjek Onkolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me mjek onkolog në Sukth të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e një shumëllojshmërie të madhe sëmundjesh kancerogjene. Mjekët tanë do të mund të diagnostikojnë llojin e kancerit me të cilin po përballeni përpara se të përcaktojnë planin më të përshtatshëm të trajtimit për ju. Gjatë konsultimit, ata do të diskutojnë përfitimet dhe efektet anësore të secilit opsion trajtimi, duke u ofruar pacientëve pamje të qartë të rezultateve të mundshme.

 • Konsulencë e specializuar me onkologun tonë
 • Ekografia
 • Mamografia
 • CT e gjithë trupit
 • Testet laboratorike specifike të shënuesve të tumorit
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek onkolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek onkolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Departamenti i Onkologjisë

Kanceri përfshin një shumëllojshmëri sëmundjesh, prandaj departamenti ynë onkologjik punon për të ofruar çdo shërbim dhe trajtim të mundshëm për pacientët tanë. Onkologët tanë janë të specializuar në trajtime të caktuara dhe lloje të ndryshme të kancerit. Shërbimet tona gjithëpërfshirëse të onkologjisë mbulojnë një sërë specialitetesh, duke përfshirë:

 • Onkologjinë kirurgjikale: Nëse biopsia juaj konfirmon prezencën e kancerit, onkologu ynë kirurgjik do të kryejë një operacion për ta hequr atë. Kjo përfshin heqjen e tumorit dhe indeve përreth duke ofruar kujdes para dhe pas operacionit.
 • Onkologjinë mjekësore: Onkologët tanë mjekësorë përdorin një sërë trajtimesh për të ndihmuar pacientët me kancer.
 • Onkologjinë e rrezatimit: Përshtatja e terapisë me rrezatim për kancerin tuaj specifik mundësohet nga ekspertiza e onkologëve tanë të rrezatimit.
 • Onkologjinë Gjinekologjike: Onkologët tanë gjinekologjikë janë të specializuar në trajtimin e kancereve gjinekologjike si kanceri i qafës së mitrës, mitrës dhe vezoreve.
 • Onkologjinë Pediatrike: Onkologët tanë pediatër ofrojnë ekspertizën e tyre për llojet specifike të kancerit tek fëmijët si leucemia akute limfoblastike, sarkoma Eëing dhe tumoret e trurit të fëmijërisë.
 • Onkologjinë Neurologjike: Onkologët tanë neurologë ofrojnë kujdes të specializuar për pacientët me tumore të trurit dhe kancere që prekin sistemin nervor.
Onkologji - Mjek Onkolog ne Sukth.

Çfarë ndodh gjatë vizitës tuaj të parë tek onkologu?

Nëse mendoni se mund të keni kancer, ne ju rekomandojmë të vizitoni klinikën tonë mjekësore në Sukth për një konsultë me onkologun tonë të specializuar. Gjatë kësaj vizite, ai do t’ju pyesë për historinë tuaj mjekësore ose ndonjë operacion tjetër të mëparshëm që mund të keni pasur. Nëse keni një dosje me shënime nga mjeku i familjes, onkologu ynë do t’i shqyrtojë ato me kujdes.

Ne e kuptojmë se shqetësime të tilla mund tju shkaktojnë shumë ankth por është e rëndësishme të dini se të gjitha llojet e kancerit trajtohen më mirë nëse diagnostikohen në kohë. Edhe pse situata mund të jetë shumw konfuzuese, dijeni se nuk ka përgjigje fikse për këtë problem. Çdo rast është kompleks dhe specifik për pacientin. Onkologët tanë do të sigurohen që të vlerësojnë siç duhet rastin tuaj specifik dhe të përgatisin planin më të mirë të trajtimit. Specialistët e klinikës tonë do të jenë të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha shqetësimeve tuaja me shumë kujdes dhe kini parasysh mos të neglizhoni asnjë simptomë. Caktoni një vizitë me specialistët tanë nëse dyshoni se mund të keni kancer pasi ne do të bëjmë të pamundurën të garantojmë kujdesin më të mirë të mundshëm për ju!

Pse duhet të vizitoni onkologun?

Nëse keni vënë re një ndryshim në trupin tuaj dhe dyshoni se mund të keni një problem onkologjik, ju rekomandojmë të caktoni një takim me onkologun tonë në Sukth. Mos harroni se lloje të ndryshme të kancerit kanë pasoja të ndryshme në trupin tuaj. Vetëm një onkolog i specializuar mund të kryejë testin e duhur diagnostik për të përcaktuar me saktësi nëse keni të bëni me qeliza kanceroze apo jo. Në klinikën tonë mjekësore mund të kryeni të gjitha analizat e nevojshme diagnostike duke përdorur aparaturat më të fundit në treg. Shëndeti juaj është prioriteti ynë numër një!

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian