Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Endokrinologjia | Mjek Endokrinolog në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Nëse po kërkoni një mjek endokrinolog në Sukth, Klinika Kristi ju ofron specialistët më të aftë të kësaj fushe, e cila ka të bëjë me studimin e sistemit hormonal të trupit. Mjekët tanë janë të trajnuar në identifikimin, trajtimin dhe mbikëqyrjen e sëmundjeve të ndryshme që ndikojnë në sistemin endokrin. Ata krijojnë plane trajtimi dhe kujdesi të personalizuar për cdo pacient dhe në rastest kur është e domosdoshme, ata do të përshkruajnë edhe medikamentet e duhura. Klinika jonë është e pajisur me mjete diagnostikuese moderne, duke bërë të mundur që të gjithë pacientët tanë të marrin trajtime të niveleve sa më të larta për problemet e tyre endokrinologjike.

 • Konsulencë e specializuar me një mjek endokrinolog
 • Ekografia e tiroides
 • Monitorimi i nivelit të sheqerit në gjak
 • Diagnoza dhe trajtimi i problemeve të tiroides
 • Diagnoza dhe trajtimi i diabetit
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek endokrinolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek endokrinolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Fusha e Endokrinologjisë

Endokrinologjia eksploron natyrën e hormoneve, si dhe gjëndrat dhe organet përgjegjëse për prodhimin e tyre. Sistemi endokrin, në trupin tuaj, përfshin gjëndrat dhe organet specifike që lëshojnë hormone të cilat kanë një shumëllojshmëri funksionesh.

Hormonet janë lajmëtarë kimikë që përshkojnë sistemin e qarkullimit të gjakut, duke lëvizur nga një organ endokrin në rajone të tjera të trupit. Funksioni i tyre kryesor është të lehtësojnë komunikimin midis pjesëve të ndryshme të trupit tuaj, duke luajtur një rol të rëndësishëm në procese të ndryshme fiziologjike themelore, përfshirë këtu:

 • Metabolizmi: Procesi me të cilin trupi juaj konverton ushqimin që konsumoni në energji.
 • Rritja: Rregullon zhvillimin dhe rritjen e indeve dhe organeve.
 • Funksioni seksual dhe riprodhimi: Ndikimi në mekanizmat e ndërlikuar të përfshirë në funksionin seksual dhe aftësinë për të riprodhuar.
 • Gjumi: Luan një rol në rregullimin e ciklit të gjumit dhe siguron gjumë të qetë.
Endokrinologji - Mjek Endokrinolog ne Sukth.

Trajtimi endokrinologjik

Klinika Kristi ofron mjek endokrinolog të specializuar në Sukth të cilët zotërojnë ekspertizën e duhur për të identifikuar dhe menaxhuar një sërë problemesh të ndryshme mjekësore që ndikojnë në sistemin endokrin. Endokrinologët mund të trajtojnë një shumëllojshmëri problemesh të ndryshme dhe disa prej tyre janë:

 • Çrregullimet e tiroides.
 • Problemet që lidhen me zhvillimin, funksionin dhe riprodhimin seksual.
 • Anomalitë metabolike.
 • Diabeti dhe çrregullimet metabolike.
 • Çrregullime që përfshijnë kalciumin dhe shëndetin e kockave.
 • Tumoret endokrine dhe kanceret.

Diabeti dhe problemet metabolike

Endokrinologët tanë në Sukth janë të aftë në formulimin e trajtimeve të personalizuara dhe strategjive të menaxhimit për sëmundje të ndryshme metabolike. Ndër këto probleme të shëndetit, diabeti shquhet si një nga më të përhapurit. Spektri i çrregullimeve metabolike përfshin:

 • Diabeti i brishtë (diabeti me luhatje të rënda në nivelet e sheqerit në gjak).
 • Diabeti i tipit 2 (trupi juaj nuk po përdor insulinën e prodhuar siç duhet nga pankreasi).
 • Sëmundjet metabolike të trashëguara.
 • Diabeti pankreatik (i shkaktuar nga pankreatiti kronik).
 • Sindroma metabolike.
 • Diabeti gestacional (diabeti i përkohshëm gjatë shtatzënisë).
 • Diabeti autoimun latent tek të rriturit, ose LADA (diabeti i tipit 1 me fillimin e vonë).
 • Diabeti i tipit 1 (pankreasi juaj nuk mund të prodhojë më insulinë për shkak të një sulmi autoimun).
 • Obeziteti.

Kanceri dhe tumori endokrin 

Endokrinologu ynë është i specializuar në diagnostikimin dhe menaxhimin e kancerit dhe tumoreve endokrine, të cilat kategorizohen në bazë të gjëndrës ose organit të origjinës. Forma të ndryshme të tumoreve endokrine dhe kancereve përfshijnë:

 • Tumoret neuroendokrine.
 • Tumoret e paratiroides.
 • Tumoret e hipofizës.
 • Kancer i tiroideve.
 • Kanceri i pankreasit.
 • Kanceri i paratiroides.
 • Tumoret mbiveshkore.
 • Karcinoma adrenokortikale.

Çrregullimet e tiroides

Ekipi ynë i specialistëve të endokrinologjisë është i aftë në trajtimin e çrregullimeve të tiroides, një term kolektiv për kushte të ndryshme mjekësore që prishin funksionimin e duhur hormonal të gjëndrës suaj tiroide. Ka shumë faktorë që mund të ndikojnë në performancën e gjëndrës tiroide, përfshirë këtu:

 • Tiroiditi (inflamacion i tiroides).
 • Masat e tiroides.
 • Sëmundja e Graves (një çrregullim autoimun që çon në hipertiroidizëm).
 • Çrregullimet e tiroides që lidhen me shtatzëninë.
 • Hipotiroidizmi (mungesa e hormoneve tiroide).
 • Hipertiroidizmi (teprica e hormoneve tiroide).
 • Sëmundja e Hashimotos (një sëmundje autoimune që rezulton në hipotiroidizëm).
 • Goiter (zgjerimi i gjëndrës tiroide).
 • Nyjet e tiroides.

Zhvillimi seksual, funksioni dhe çrregullimet e riprodhimit

Endokrinologët e klinikës tonë në Sukth, janë të pajisur mirë për të trajtuar një sërë problemesh që kanë të bëjnë me hormonet seksuale. Përfshirë këtu:

 • Problemet e fertilitetit të lidhura me hormonet.
 • Disfunksioni erektil.
 • Gjinekomastia (zgjerimi i indit të gjirit tek meshkujt).
 • Sindromi premenstrual (PMS).
 • Sindroma e vezores policistike (PCOS).
 • Amenorrhea (mungesa e periudhave menstruale).
 • Kistet e vezoreve.
 • Komplikimet e menopauzës.
 • Hipogonadizmi (karakterizohet nga nivele të ulëta të testosteronit ose estrogjenit).
 • Çrregullime që ndikojnë në hormonet seksuale.
 • Çrregullime të lidhura me hormonin e rritjes, që përfshijnë mangësi dhe teprica (të tilla si akromegalia ose gjigantizmi).

Çrregullimet e kalciumit dhe problemet e kockave

Hormonet luajnë një rol jetik në rregullimin e metabolizmit të kockave dhe ekuilibrit të kalciumit brenda trupit. Ekipi ynë i endokrinologëve është i aftë në menaxhimin e një sërë problemesh që lidhen me nivelet e kalciumit dhe shëndetin e kockave, duke përfshirë:

 • Sëmundjen metabolike e kockave.
 • Osteopenia dhe osteoporoza (kushtet e karakterizuara nga reduktimi i masës dhe forcës së kockave).
 • Hipokalcemia (nivele të pamjaftueshme të kalciumit në gjak).
 • Hiperkalcemia (nivele të ngritura të kalciumit në gjak).
 • Mungesa e vitaminës D.

Pse duhet të vizitoni një mjek endokrinolog?

Endokrinologu ynë zotëron njohuri të shumta në lidhje me të gjitha aspektet e sistemit endokrin. Klinika Kristi në Sukth, qëndron vazhdimisht në krah të teknologjive më të fundit në mjekime dhe në provat klinike të vazhdueshme që synojnë përmirësimin e trajtimit të çrregullimeve të ndryshme mjekësore. Endokrinologët tanë njihen si disa nga ekspertët më të shquar në fushën e endokrinologjisë dhe çrregullimeve endokrine në vendin tonë.

Në rastet kur doktori juaj ka identifikuar një çrregullim endokrin, ai mund t’ju rekomandojë konsultimin me një endokrinolog për menaxhimin efektiv të gjendjes, pasi shumë çrregullime endokrine kërkojnë kujdes afatgjatë ose të përjetshëm. Nëse doktori juaj dyshon për mosbalancime hormonale brenda trupit tuaj, ekspertiza e një endokrinologut në Sukth është e nevojshme për vendosjen e diagnozës së saktë dhe zhvillimin e një plani trajtimi sa më efektiv.

Çfarë do të ndodh gjatë vizitës me mjekun endokrinolog?

Ekipi i endokrinologëve në këtë klinikë mjekësore në Sukth është gjithmonë i përgatitur për të ofruar një konsultë të specializuar dhe gjithëpërfshirëse të përshtatur me shëndetin tuaj endokrin. Gjatë kësaj konsulte, doktori juaj do të bëjë një ekzaminim të detajuar të historisë tuaj mjekësore, medikamentet ekzistuese dhe simptomat. Për më tepër, një ekzaminimi fizik mund të jetë gjithashtu i nevojshëm.

Diagnostikimi mund të jetë një përvojë sfiduese emocionale. Nëse keni të bëni me një çrregullim që prek sistemin tuaj endokrin, si diabeti ose sëmundja e tiroides, endokrinologët tanë janë këtu për t’ju ndihmuar në menaxhimin dhe trajtimin e problemit tuaj. Ne kemi ekspertë të përgatitur mirë në këtë fushë, duke qëndruar vazhdimisht të përditësuar mbi mjekimet, procedurat dhe teknologjitë më të fundit që mund të përmirësojnë shëndetin tuaj. Nëse jeni aktualisht nën kujdesin e mjekut të familjes për çrregullimet tuaja endokrine por kërkoni udhëzime dhe njohuri më të specializuara, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni për një konsultë më të detajuar me ekipin tonë endokrinologjik në Sukth.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian