Shërbim Mjekësor Modern

6 Klinika në Shqipëri

300+ Profesionistë të Kualifikuar

Gastroenterologji | Mjek Gastroenterolog Në Sukth

Rezervoni në Telefon Rezervoni në Whatsapp

Klinika Kristi ofron konsulta me një mjek gastroenterolog në Sukth të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e një sërë sëmundjesh gastrointestinale. Ai do të ofrojë shërbime mjekësore të nivelit të lartë për të gjitha çrregullimet që prekin organet e sistemit tuaj tretës. Nëse keni probleme me traktin gastrointestinal ose organet biliare, ekspertët tanë do të përdorin testet diagnostikuese dhe metodat e trajtimit më të fundit për të identifikuar dhe kuruar siç duhet gjendjen tuaj. Klinika jonë mjekësore është e pajisur me makineri moderne mjekësore diagnostikuese, duke ofruar ekzaminime të nivelit të lartë për të gjithë pacientët tanë.

 • Konsulencë e specializuar me gastroenterologun tonë
 • Endoskopia
 • Kolonoskopia
 • Fibrogastroskopia
 • Biopsi
 • Trajtime të personalizuara

Rezervo një konsultë me një mjek gastroenterolog në Sukth

Rezervo një konsultë +355 69 228 4275
Vlerësimet në Google

4.9 stars | 152 reviews

Përse duhet të vizitoni një mjek gastroenterolog në Klinikën Kristi?

Një klinikë mjekësore moderne që garanton:

Prioritet për pacientin

Shërbim mjekësor të menjëhershëm, pa pritje në rradhë!

Eksprertizë mjekësore

Kujdes të personalizuar nga mjekë të kualifikuar dhe profesionistë.

Konfidencialitet

Trajtim i çdo pacienti me integritet dhe ruajtje e plotë e konfidencialitetit të tyre.

Çmime konkurruese

Tarifa të përballueshme dhe transparente për çdo shërbim.

Fusha e Gastroenterologjisë

Gastroenterologjia është një fushë mjekësore e dedikuar ndaj çrregullimeve që prekin stomakun dhe zorrët. Gjithashtu, kjo fushë komplekse përfshin sëmundje që mund të prekin edhe gojën dhe ezofagun, pasi edhe ato janë pjesë e traktit tretës. Për më tepër, mjeku gastroenterolog merret me çrregullimet që lidhen me organet e tjera në kanalin biliar. Nëse keni probleme me funksionimin e fshikëzës, tëmthit, pankreasit, mëlçisë ose kanaleve biliare, ju rekomandojmë të caktoni një konsultë me gastroenterologun tonë në Sukth. Specializuar në trajtimin e të gjitha këtyre organeve, eksperti ynë do të jetë në gjendje t’ju ofrojë një diagnozë të saktë dhe plan të personalizuar trajtimi.

Mjekët tanë gastroenterologë janë disa nga mjekët më të aftë dhe të kualifikuar në këtë fushë. Pas kryerjes së trajnimeve të shumta jashtë vendit dhe studimeve të nevojshme shtesë, ata janë bërë ekspertë në trajtimin e të gjitha llojeve të çrregullimeve që prekin sistemin tretës. Të certifikuar nga universitetet dhe institucionet arsimore më prestigjioze në Evropë, profesionistët tanë janë ekspertë kur bëhet fjalë për sëmundjet dhe çrregullimet gastrointestinale. Mjekët tanë gastroenterologë janë mjaft të kualifikuar dhe kanë shumë përvojë në kryerjen dhe interpretimin e të gjitha ekzaminimeve dhe procedurave të nevojshme për trajtimin e pacientëve që vuajnë nga sëmundjet gastrointestinale.

Gastroenterologji - Mjek gastroenterolog ne Sukth.

Kur duhet të vizitoni një mjek gastroenterolog?

Nëse vëreni shqetësime që lidhen me traktin tuaj tretës dhe nëse doktori juaj i familjes nuk ka qenë në gjendje t’i trajtojë ose diagnostikojë siç duhet çrregullimet tuaja,atëher duhet të konsultoheni me një gastroenterolog. Gastroenterologu ynë në Sukth është këtu për t’ju ofruar informacion dhe kujdes të detajuar për simptomat që po ju prekin. Profesionistët tanë janë në gjendje të kryejnë të gjitha ekzaminimet e nevojshme gastrointestinale të cilat një mjek i përgjithshëm nuk mund t’i bëjë. Me ndihmën e një mjeku të specializuar do të arrini të gjeni diagnozën e saktë dhe vetëm atëherë do të jeni në gjendje të trajtoni në mënyrë efektive sëmundjen tuaj. Mos harroni se diagnoza e hershme është çelësi i një trajtimi të suksesshëm, ndaj mos hezitoni të bëni një vizitë me një mjek gastroenterolog specialist që në shfaqjen e shenjave të para të simptomave tuaja.

Diagnoza dhe trajtimi gastroenterologjik

Mjeku ynë gastroenterolog do të ofrojë trajtim të specializuar dhe procedura diagnostikuese për çrregullimet e mëposhtme:

Çrregullimet Gastrointestinale

 • Apendesiti
 • Ulçera në stomak
 • Kanceri kolorektal
 • Divertikuliti
 • Sëmundja inflamatore e zorrëve (IBD)
 • Sindroma e zorrës së irrituar (IBS)
 • Sëmundja celiake
 • Rritja e tepërt e baktereve në zorrë (SIBO)
 • Alergjitë ushqimore dhe intolerancat
 • Hemorroide

Çrregullime të ezofagut

 • Sëmundja e refluksit gastroezofageal (GERD)
 • Ezofagiti
 • Herniet hiatale
 • Vështirësi në gëlltitje

Sëmundjet e mëlçisë

 • Hepatiti viral
 • Hepatiti toksik
 • Sëmundja e mëlçisë yndyrore
 • Cirroza

Çrregullimet E Pankreasit, Biliare Dhe Fshikëzës Së Tëmthit

 • Gurët në tëmth
 • Kolecistiti
 • Pankreatiti

Simptomat gastrointestinale

Rezervoni një konsultë me gastroenterologun tonë të specializuar në Sukth nëse po përjetoni një ose më shumë nga këto simptoma gastrointestinale:

 • Dhimbje në bark
 • Fryrje
 • Probleme me tretjen
 • Dhimbje të lidhura me gazrat dhe gazrat
 • Të vjella ose të përziera
 • Gjakderdhje rektale
 • Kapsllëk ose diarre
 • Ndryshime të papritura në peshë
 • Urthi
 • Verdhëza

Ekzaminimet gastroenterologjike

Fillimisht mjeku ynë gastroenterolog do të kryejë një ekzaminim fizik të plotë. Nëse është e nevojshme, ata do të rekomandojnë teste shtesë si analiza gjaku ose ekzaminime të ndryshme imazherike, si p.sh. një radiografi e organeve të sistemit tuaj tretës. Në varësi të rastit, mjeku gastroenterolog do të kryejë procedura specifike endoskopike për të gjetur diagnozën e saktë. Procedurat endoskopike përdorin një videokamerë të vogël të bashkangjitur në një tub të hollë për të ekzaminuar brendësinë e trupit tuaj. Kjo është një procedurë jo invazive dhe pa dhimbje.

Procedurat endoskopike

 • Endoskopia e sipërme ose EGD: Kjo procedurë endoskopike përdoret për të ekzaminuar tërësisht traktin e sipërm gastrointestinal, duke filluar nga fyti deri te stomaku dhe duke përfunduar me duodenin (zorrën e sipërme të hollë).
 • Enteroskopia: Kjo procedurë kryhet për të pasur një pamje të detajuar të zorrës së hollë.
 • Kolonoskopia: Ky ekzaminim endoskopik përdoret për pacientët që kanë probleme me traktin e poshtëm gastrointestinal ose zorrën e trashë.
 • Ekografia endoskopike: Kjo procedurë endoskopike është e ngjashme me një endoskopi normale, por ajo përdor një pajisje me ultratinguj të bashkangjitur në tubin endoskopik, i cili lejon gastroenterologun të vizualizojë siç duhet sistemin biliar të pacientit.
 • ERCP: Ky lloj i endoskopisë së sipërme, i njohur ndryshe si kolengiopankreatografia retrograde endoskopike, përdoret për marrjen e rrezeve x fluoroskopike të sistemit biliar. Ajo shtrihet deri në kanalet biliare të pacientit.
 • Polipektomia: Kjo procedurë përdoret si një ndërhyrje joinvazive për heqjen e polipeve në zorrë ose stomak gjatë një endoskopie.

Këto ekzaminime endoskopike të avancuara lejojnë mjekët tanë gastroenterolog të marrin një pamje sa më të detajuar të brendësisë së trupit tuaj dhe të kuptojnë se çfarë lloj çrregullimi po i shkakton shqetësimet tuaja.

Gjithashtu, nëpërmjet këtyre ekzaminimeve specialistët tanë mund të marrin mostra indesh apo edhe të kryejnë ndërhyrje të vogla me mjete të imta që mund të kalojnë përmes tubit endoskopik. Kjo e bën ekzaminimin endoskopik një nga procedurat më të dobishme përpara se të jetë e nevojshme që çrregullimet të trajtohen nëpërmjet ndërhyrjes kirurgjikale.

Gjatë ekzaminimit endoskopik, gastroenterologët tanë mund të trajtojnë bllokimet ose kanalet e ngushtuara, të heqin tumoret dhe madje të ndalojnë gjakderdhjen e brendshme. Ata janë gjithashtu mjaft të kualifikuar në interpretimin e rezultateve të biopsisë kur ato kanë të bëjnë me çrregullime gastroenterologjike.

Trajtimi i kancerit gastrointestinal

Mjeku ynë gastroenterolog do të jetë i pari që do të identifikojë qelizat kanceroze në traktin tretës të pacientit. Nëse dyshoni se mund të keni kancer në traktin gastrointestinal, sigurohuni që të rezervoni një vizitë me mjekun tonë gastroenterolog në Sukth. Ne do të kryejmë një procedurë të plotë endoskopike dhe një biopsi për të identifikuar, lokalizuar dhe nëse është e nevojshme për të hequr tumoret kanceroze në traktin tuaj gastrointestinal ose sistemin biliar. Nëse specialistët tanë zbulojnë kancerin, ata do të kryejnë të gjitha ekzaminimet e nevojshme endoskopike për të ndihmuar në trajtimin e tij. Mjekët tanë gastroenterolog ofrojnë diagnozë dhe trajtim të specializuar për çrregullimet e mëposhtme:

 • Kancerin e stomakut
 • Kancerni kolorektal
 • Tumoret stromale gastrointestinale
 • Kancerin duodenal
 • Kancerin e zorrës së hollë
 • Kancerin e ezofagut
 • Kancerin e mëlçisë
 • Kancerin e pankreasit
 • Kancerin e fshikëzës së tëmthit
 • Kancerin e kanalit biliar

Specialistët tanë do të punojnë me ekspertë të tjerë mjekësorë për të kërkuar për shenja të përhapjes së kancerit. Ne do të kryejmë ekzaminime gjithëpërfshirëse, të gjitha testet e nevojshme laboratorike dhe biopsi për të eliminuar rreziqet e përhapjes ose zhvillimit të mëtejshëm të kancerit.

Ne gjithashtu do të jemi këtu për t’ju ndihmuar gjatë gjithë trajtimit tuaj. Kimioterapia ose terapia me rreze janë shpesh shkaktar të mukozitit ose enteritit për shkak të rrezatimeve të tyre, të cilat mund të shkaktojnë inflamacion të dhimbshëm në traktin tuaj gastrointestinal. Mjekët tanë gastroenterolog do të përgatisin një plan trajtimi për t’ju ndihmuar me shqetësime të tilla si nauzea, të vjellat, problemet me tretjen, kequshqyerjen dhe më shumë. Ne kemi investuar për të ofruar një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm për të gjithë pacientët tanë gjatë gjithë trajtimit të tyre. Në klinikën tonë mjekësore në Sukth, mirëqenia dhe rehatia e pacientit është prioriteti ynë numër një.

Mos harroni se simptomat gastrointestinale janë të zakonshme dhe se shkaku i tyre mund të ndryshojnë. Identifikimi i shkaktarit të tyre mund të mos jetë e lehtë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që të konsultoheni me një specialist që është i aftë në këtë fushë. Mjekët tanë gastroenterolog janë këtu për të garantuar standardin më të lartë të kujdesit shëndetësor për ju dhe të dashurit tuaj. Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë shqetësim.

Përse duhet të zgjidhni Klinikën Mjekësore Kristi?

Klinika Kristi është një klinikë mjekësore në Sukth e cila garanton shërbim të specializuar për të gjitha llojet e problematikave shëndetësore. Pajisjet diagnostikuese më moderne, laborator mjekësor të certifikuar dhe një farmaci e pajisur me medikamente të testuara dhe aprovuara sipas protokolleve europiane.

Konsulta fillestare

Diagnoza të sakta

Trajtim i personalizuar

6 Clinics in Albania

Kryeni një vizitë me një mjek të kualifikuar

Na telefononi ose plotësoni formularin tonë për të rezervuar një konsultë të specializuar me një nga profesionistët tanë

Artikujt e fundit nga ne:

Qëndroni të përditësuar

AQFSAFASF

Read Post

Some test

Read Post

Some test

Read Post
Shfleto të gjitha postimet
sqAlbanian