Klinika Kristi

Shëndeti është një gjendje e mirëqenies së plotë mendore, sociale dhe fizike, jo thjesht mungesa e sëmundjes ose sëmundjes.

— Organizata Botërore e Shëndetit, 1948
 • Në rast emergjence telefononi (+355) 82250771

  Ne zotohemi të ruajmë në çdo rast privatësinë tuaj.

 • NA KONTAKTONI

Shërbimet Dermatologjike

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion.

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion. Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care.

Rreth shërbimit

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion. Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care.

Shërbime të tjera

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion.

Lista e çmimeve

 • Colonoscopy
  $350
 • Gastroscopy
  $275
 • Allergy Testing
  $175
 • CT Scan
  $25
 • Bronchoscopy
  $50
 • Colonoscopy
  $500

Shërbim elitar dhe bashkëkohor

Lini takimin tuaj në çast

Patients do not have to plan out when they come in. Simply walk in and you’ll seen.

Profesionistë të licensuar

Urgent care physicians and nurses offer high-quality care. They are licensed and recognized.

Çmime konkurruese

The cost charged at an immediate care clinic is generally less than a cost charged at a hospital ER.

Telefononi në (355) 822-50771

Ose na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit:

Do t'ju kontaktojmë sa më shpejt...