GJINEKOLOGJI

GJINEKOLOGJI

Vizita të ndryshme gjinekologjike, problemet me menopauzën, sëmundjet gjinekologjike etj.

Lër takimin tënd

Përfitoni nga shërbimet më të mira dhe të sigurta gjinekologjike, nga specialistët më të mirë të fushës

When you need treatment for minor injuries and illnesses, but the doctor is not available, Medicenter immediate care services have you covered. Our immediate care locations combine easy-to-access services with our well-known standards for delivering the best care.

 • Vizita të ndryshme gjinekologjike
 • Problemet me menopauzën
 • Sëmundjet gjinekologjike
 • Fibromiomat
 • Pap Test
 • Ndjekie të shtatëzanisë
 • Analizat sipas javëve të barrës
 • Echo 3D
 • Echo morfologjike

Rreth shërbimit

When we or someone we care for is sick or needs medical attention, we want the best care possible in the
shortest amount of time. Simply walk in and you will be seen as quickly as possible.

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion.

Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care to our communities. Today patients find care that combines world-class medicine with compassion. Since its founding we become an integral part of the city, advancing our mission of providing access to compassionate care.

 • Cells drug resistance

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Congress americas

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Grapes activate genes

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Prevent cancer

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • New diabetes drug

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Prevent cancer

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Springtime allergies

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

 • Studies of genetic

  Donec ipsum diam, pretium mollis dapibus risus. Nullam dolor nibh pulvinar at interdum eget.

Lista e çmimeve

 • Colonoscopy
  $350
 • Gastroscopy
  $275
 • Allergy Testing
  $175
 • CT Scan
  $25
 • Bronchoscopy
  $50
 • Colonoscopy
  $500
 • Colonoscopy
  $350
 • Gastroscopy
  $275
 • Allergy Testing
  $175
 • CT Scan
  $25

Shërbim elitar dhe bashkëkohor

Lini takimin tuaj në çast

An appointment is not required in order to receive care. For this reason, patients do not have to plan out when they can come in. Simply walk in and you’ll be seen.

Profesionistë të licensuar

Urgent care physicians and nurses offer high-quality care. They are licensed and recognized as reputable members of the healthcare industry.

Çmime konkurruese

The cost of seeing a physician at a medical immediate care facility will be much more affordable than seeing a physician in an emergency room.

Telefononi në (355) 822-50771

Ose na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit:

Do t'ju kontaktojmë sa më shpejt...

Shërbime të tjera

Përfitoni nga gama e gjerë e shërbimeve që Klinika Kristi ofron për ju. Mjekët specialistë janë në shërbimin tuaj në çdo moment të ditës, sa herë që ju të keni nevojë…

  • NEUROLOGJI

   NEUROLOGJI

   Vizita për gjithë sistemin nervor, migrenën, nervin shiatik, hernien diskale, spontelitin etj.

  • GJINEKOLOGJI

   GJINEKOLOGJI

   Vizita të ndryshme gjinekologjike, problemet me menopauzën, sëmundjet gjinekologjike etj.

  • KARDIOLOGJI

   KARDIOLOGJI

   Vizita kardiologjike, holter ritmi 24 dhe 48 orë, stress test, echo kardiake etj.